Γεμάτο εμπειρία από ΝΒΑ το ρόστερ της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν - Η σύγκριση με τις άλλες ομάδες

Γεμάτο εμπειρία από ΝΒΑ το ρόστερ της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν - Η σύγκριση με τις άλλες ομάδες
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έφτιαξε ένα ρόστερ που έχει τεράστια εμπειρία από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου

Το μεταγραφικό τσουνάμι της ΑΕΚ, έφτασε στο τέλος του, αφού ολοκληρώθηκε η απόκτηση και των επτά ξένων που είχαν βάλει στόχο οι άνθρωποι της ομάδας. Με πολλή δουλειά και κυρίως μυστικότητα, η Ένωση πήρε παίκτες που προκάλεσαν έκπληξη στην Ευρώπη, καθώς τα ονόματα τους έγιναν γνωστά, μόνο όταν ανακοινώθηκαν επίσημα.

Είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ θα έχει τόσους παίκτες με τέτοια προϋπηρεσία στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, πράγμα που δείχνει και την ποιότητα των κινήσεων που έγιναν. Από τον Μπεν Μάκλεμορ που φυσικά είναι το μεγαλύτερο όνομα, αλλά και από τα μεγαλύτερα που ήρθαν φέτος στην Ευρώπη, ως τον Εμφιόντου Καμπενγκέλε, οι πέντε από τους επτά ξένους της ομάδας έχουν αγωνιστεί τουλάχιστον μία σεζόν στο ΝΒΑ.

O Μπεν Μάκλεμορ έχει περάσει από πέντε ομάδες (Κινγκς, Ρόκετς, Μπλέιζερς, Γκρίζλις, Λέικερς) στο ΝΒΑ, και έχει στην πλάτη του 9 χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο με 571 αγώνες καριέρας. Ο επόμενος παίκτης με τους περισσότερους αγώνες είναι ο Τζόρντας ΜακΡέι, που έχει 125, συν ότι έχει κερδίσει και ένα πρωτάθλημα ΝΒΑ το 2016 με το Κλίβελαντ.

Το τελευταίο χρονικά απόκτημα της ΑΕΚ, ο Τσέισον Ραντλ, έχει εμπειρία 119 αγώνων σε 5 ομάδες, ενώ και ο Κουζμίνσκας, έχει αγωνιστεί στην Αμερική για μια χρονιά και 69 αγώνες. Τέλος ο Καμπενγκέλε, έχει παίξει σε 55 αγώνες με τους Καβαλίερς, τους Κλίπερς και τους Σέλτικς.

Συνολικά λοιπόν το ρόστερ της ΑΕΚ έχει εμπειρία 939 αγώνων ΝΒΑ, ένα πολύ μεγάλο και σπάνιο νούμερο για Ευρωπαϊκή ομάδα. Η σύγκριση με τις άλλες Ελληνικές ομάδες είναι ενδεικτική, καθώς ο ανανεωμένος Παναθηναϊκός έχει παίκτης με 660 παιχνίδια και ο Ολυμπιακός 334. Φυσικά ο αριθμός των αγώνων που έχει παίξει κάποιος παίκτης, δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι και εχέγγυο επιτυχίας, αλλά δείχνει πως η ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι έκανε πολύ ποιοτικές επιλογές, που ελπίζει να βγάλουν την ποιότητα τους και μέσα στο γήπεδο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X