ΜακΧέιλ για τον... φευγάτο από τους Σίξερς Χάρντεν: «Ήταν χοντρός και είχε πλάνο για να με διώξει»

ΜακΧέιλ για τον... φευγάτο από τους Σίξερς Χάρντεν: «Ήταν χοντρός και είχε πλάνο για να με διώξει»
Photo Credits: INTIME

Μύδρους εναντίον του Τζέιμς Χάρντεν εξαπέλυσε ο πρώην προπονητής του στους Ρόκετς, Κέβιν ΜακΧέιλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την στιγμή που το… σίριαλ μεταξύ Σίξερς και Χάρντεν συνεχίζεται, με τον «Μούσια» να δείχνει τις προθέσεις του να μη συνεχίσει στη Φιλαδέλφεια δηλώνοντας πως «έκανα υπομονή όλο το καλοκαίρι», παραδεχόμενος πως η σχέση του με τους Σίξερς δεν μπορεί να φτιάξει πια,  ο ΜακΧέιλ έρχεται να βάλει κι άλλο λάδι στη… φωτιά για τον προβληματικό χαρακτήρα του πρώην παίκτη του.

Ο άλλοτε άσος και πρωταθλητής με τους Μπόστον Σέλτικς, ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του πως ο Χάρντεν είχε οργανώσει ένα πλάνο για να τον διώξει από τους Ρόκετς, όπου συνυπήρξαν από το 2012 έως το 2015.

Ο 65χρονος ανέφερε πως ο Χάρντεν είχε ενορχηστρώσει ένα σχέδιο που θα οδηγούσε στην απόλυσή του, ενώ θύμισε πως απολύθηκε μετά από μόλις 11 παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν 2015-16.

Μάλιστα για το καλοκαίρι στην προετοιμασία εκείνης της σεζόν σημείωσε για τον Χάρντεν: «Ήρθε στην προετοιμασία, ήταν χοντρός και δεν είχε όρεξη να παίξει. Απολύθηκα μετά από 11 παιχνίδια στη σεζόν. Είχε ένα σχέδιο».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X