Αυστραλία: Χάνει το Παγκόσμιο ο Λαντέιλ λόγω τραυματισμού

Αυστραλία: Χάνει το Παγκόσμιο ο Λαντέιλ λόγω τραυματισμού
Photo Credits: INTIME

Πλήγμα για την Αυστραλία ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς θα παραταχθεί στη διοργάνωση χωρίς τον Τζοκ Λαντέιλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 27χρονος σέντερ των Χιούστον Ρόκετς ανακοίνωσε επισήμως πως δεν μπορεί να βοηθήσει την εθνική ομάδα της χώρας του, σημειώνοντας πως θα τους υποστηρίζει χωρίς όμως να μπορεί να είναι μέσα στο παρκέ.

«Κάθομαι εδώ σήμερα το πρωί γνωρίζοντας ότι οι Boomers πρόκειται να απογειωθούν στην Ιαπωνία, και χτυπιέμαι που δεν είμαι δίπλα τους» έγραψε μεταξύ άλλων ο Λάντειλ στα social media μετά τον τραυματισμό του.

Ο 27χρονος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στη φιλική νίκη της Αυστραλίας με 88-67 επί του Νότιου Σουδάν την Πέμπτη, με τον ίδιο να αναφέρει ακόμα: «Η προσοχή μου στρέφεται στο να υποστηρίξω την Αυστραλία όπως μπορώ και να προετοιμαστώ για αυτή τη σεζόν με τους Χιούστον Ρόκετς».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X