Μπάγερν Μονάχου: Συμφώνησε με τον κίπερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πέρετς

Μπάγερν Μονάχου: Συμφώνησε με τον κίπερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πέρετς
Photo Credits: INTIME

Στο πρόσωπο του Ντάνιελ Πέρετς βρήκε η Μπάγερν τον τερματοφύλακα που θα ακολουθήσει τον Μάνουελ Νόιερ στην ιεραρχία, φτάνοντας σε πλήρη συμφωνία με τον παίκτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου έψαξε για πολύ καιρό στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Γιαν Ζόμερ, δέχθηκε αρκετά «άκυρα» στη διάρκεια της αναζήτησης όπως του Κέπα, αλλά φαίνεται πως κατέληξε στον νέο της τερματοφύλακα κι αυτός είναι ο Ντάνιελ Πέρετς.

Ο 23χρονος κίπερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι η λύση που προκρίθηκε από τη διοίκηση των Βαυαρών για να ενισχύσει τον Μάνουελ Νόιερ στην ιεραρχία της θέσης «1», με τη «Bild» να αναφέρει πως ο σύλλογος τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και πως οι διαπραγματεύσεις με το κλαμπ από το Ισραήλ βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Σύμφωνα με το «Sky Sports», οι Βαυαροί θα καταβάλουν μόλις δύο εκατομμύρια ευρώ ως εγγυημένο ποσό για να κάνουν δικό τους τον διεθνή Ισραηλινό πορτιέρε, ενώ θα τεθούν και μπόνους.

Ο Πέρετς μετράει 101 συμμετοχές με τη φανέλα της Μακάμπι και πέρυσι τον είδαμε και στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των αγώνων της ομάδας του με τον Άρη για τα προκριματικά του Conference League.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X