Super League: Πρεμιέρα στο Πανθεσσαλικό με το Βόλος-Λαμία

Super League: Πρεμιέρα στο Πανθεσσαλικό με το Βόλος-Λαμία
Photo Credits: INTIME

Η αυλαία της Super League για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 ανοίγει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την αναμέτρηση του Βόλου κόντρα στη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζει σήμερα, με μια αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό, ανάμεσα στον Βόλο και τη Λαμία. Η πρώτη αγωνιστική διεξάγεται… λειψή και με βαριά τη σκιά της δολοφονίας του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια από Κροάτες χούλιγκαν, που άνοιξε και πάλι τη συζήτηση για την οπαδική βία.

Οι αγώνες των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απέναντι σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο αντίστοιχα, αναβλήθηκαν λόγω των υποχρεώσεων τους στις προκριματικές φάσεις του Champions League.

Στο Πανθεσσαλικό, Βόλος και Λαμία θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες διατήρησαν στον πάγκο τους προπονητές τους, Κώστα Μπράτσο και Λεωνίδα Βόκολο, αντίστοιχα, ενώ έγιναν αρκετές μεταγραφές, που ανέβασαν την ποιότητα στα ρόστερ.

Ειδικά οι Βολιώτες προχώρησαν σε ριζικές αλλαγές και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ενίσχυσή τους, ενώ οι Φθιώτες πρόσθεσαν ποιοτικές επιλογές στο δυναμικό τους.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

21:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος ΝΠΣ – Λαμία COSMOTE SPORT 1 HD

Σάββατο 19 Αυγούστου

20:00 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά

Κυριακή 20 Αυγούστου

19:30 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Άρης
20:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης
22:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός

OPAP Arena, ΑΕΚ – Παναιτωλικός αναβλ.
«Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – Ατρόμητος αναβλ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X