Όμορφο και ΑΕΚ: Η κυρία Ιωάννα 93 ετών νέα αθλήτρια στο σκάκι!

Όμορφο και ΑΕΚ: Η κυρία Ιωάννα 93 ετών νέα αθλήτρια στο σκάκι!
Photo Credits: INTIME

Μια ξεχωριστή νέα αθλήτρια για το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια πολύ ξεχωριστή νέα αθλήτρια έχει το τμήμα σκάκι της ΑΕΚ  καθώς η Κυρία Ιωάννα Κυπραίου παρά τα 93 της χρόνια ζήτησε και γράφτηκε στην ομάδα που αγαπάει.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η αγάπη για τον αθλητισμό δεν έχει όριο ηλικίας. Η αγάπη για την ΑΕΚ δεν έχει… κανένα όριο γενικά! Και αυτό αποδεικνύει η νέα σκακίστρια του τμήματος μας.

Η Ιωάννα Κυπραίου, εδώ και πάρα πολλά έτη φίλαθλος της ΑΕΚ, βλέπει εδώ και λίγα χρόνια τον εγγονό της, Κυριάκο Λεμονή να αγωνίζεται με την κιτρινόμαυρη φανέλα για το σκακιστικό τμήμα του Συλλόγου. Έτσι, πήρε το θάρρος να μας ζητήσει να εγγραφεί και η ίδια στο τμήμα, παρά τα 93 (!) της χρόνια. Η αγάπη της για την ΑΕΚ είναι τόσο μεγάλη που χρόνια ολόκληρα επιθυμούσε να νιώσει και… επίσημα μέλος της μεγάλης οικογένεια του «Δικεφάλου».

Φυσικά, το αίτημά της έγινε δεκτό και πλέον ανήκει και επίσημα στο αγωνιστικό τμήμα, τιμής ένεκεν για την αγάπη της και την αφοσίωσή της στο Σύλλογο. Άλλωστε, είναι και… τακτική στις κερκίδες όλων των τμημάτων του Συλλόγου στηρίζοντας την αγαπημένη της ομάδα.

Ιωάννα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X