Ρεάλ: Ο Ροντρίγκο εξομολογείται τη σημασία του ψυχολόγου και μιλάει για το τίμημα της φήμης

Ρεάλ: Ο Ροντρίγκο εξομολογείται τη σημασία του ψυχολόγου και μιλάει για το τίμημα της φήμης
Photo Credits: INTIME

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μιλάει μεταξύ άλλων για τη σημασία του ψυχολόγου και το τίμημα της φήμης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία δεν κράτησε τίποτα κρυφό. Μίλησε για τη σημασία του ψυχολόγου, τη σχέση του με τους γονείς του, καθώς και για το τίμημα της φήμης.

«Συνεργάζομαι με έναν ψυχολόγο, που είναι σημαντικό αυτές τις μέρες, γιατί το μυαλό είναι αυτό που κυβερνά τα πάντα. Όταν ο κόσμος καταλάβει ότι παίζουμε ποδόσφαιρο με το μυαλό μας και όχι με τα πόδια μας, πολλά πράγματα θα αλλάξουν».

Ο ρόλος του ψυχολόγου για τον Ροντρίγκο είναι υψίστης σημασίας, αν και στην αρχή είχε αντίθετη άποψη. Έβλεπε την επίσκεψη στον ψυχολόγο ως κάτι που προορίζεται για τρελούς: “Όταν οι άνθρωποι μιλούσαν για την επικοινωνία με έναν ψυχολόγο σκέφτηκα: «Δεν είμαι τρελός, γιατί να πάω σε ψυχολόγο; ».

Αυτό ήταν μέχρι που έκανα την πρώτη μου συνεδρία και είδα πώς ήταν. Συνειδητοποίησα ότι είναι κάτι που μόνο με βοηθάει, δεν πρόκειται να με βλάψει καθόλου και είναι κάτι που προτείνω σε όλους. Όταν αρχίσετε να το κάνετε, θα δείτε τη διαφορά στη ζωή σας” εξομολογήθηκε ο εξτρέμ της βασίλισσας.

Αναφορικά με το τίμημα της φήμης: «Η φήμη είναι πολύ καλή, αλλά υπάρχουν εκείνα τα πράγματα που όλοι γνωρίζουν. Αν θέλω να πάω για ψώνια, δεν μπορώ . Δεν είναι ότι είναι κακό το να βγάζεις φωτογραφίες, αλλά υπάρχουν στιγμές που τρως με το πιρούνι στο στόμα και κάποιος σε πλησιάζει.

Υπάρχουν εκείνα τα μικρά πράγματα, που δεν είναι άσχημα, αλλά είναι λίγο ενοχλητικά. Είναι ένα τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για τη φήμη. Είναι αυτό που μας λείπει περισσότερο… Το να μην μπορούμε να ζήσουμε μια κανονική μέρα, να βγούμε έξω με σαγιονάρες».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X