Ενοχλημένος με την απόφαση της LaLiga ο Σιμόν της Μπιλμπάο

Ενοχλημένος με την απόφαση της LaLiga ο Σιμόν της Μπιλμπάο
Photo Credits: INTIME

Την αντίθεσή του στην… εισβολή καμερών στα αποδυτήρια των ομάδων, όπως αποφασίστηκε από τις ομάδες της LaLiga (πλην της Ρεάλ Μαδρίτης) εξέφρασε ο Ουνάι Σιμόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την παρουσία καμερών και μικροφώνων στα αποδυτήρια των συλλόγων της αποφάσισε κατά πλειοψηφία η LaLiga (πλην της Ρεάλ Μαδρίτης), κάτι που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά την προηγούμενη εβδομάδα στην πρεμιέρα της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Εκτός από τη «βασίλισσα της Ευρώπης» φαίνεται πως κάποιοι παίκτες είναι αντίθετοι με τη συγκεκριμένη απόφαση, η οποία βέβαια δίνει περισσότερα χρήματα στις ομάδες τους.

Ένας εξ αυτών είναι ο Ουνάι Σιμόν της Μπιλμπάο, ο οποίος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και τόνισε πως πρόκειται για την καταπάτηση της ιδιωτικότητας των παικτών και των προπονητών.

«Τα αποδυτήρια είναι κάτι προσωπικό, κάτι ιδιωτικό, κάτι που αφορά μόνο εμάς», τόνισε ο Ισπανός γκολκίπερ. «Υπάρχουν πράγματα που θα θέλαμε να μην τα ήξερε κανείς. Πρόκειται για μία ιερή στιγμή και κάποιος την καταπατά», πρόσθεσε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X