Οικονόμου: «Η ΕΛΑΣ είχε πληροφορίες για τη Νέα Φιλαδέλφεια τις οποίες δεν διαχειρίστηκε σωστά»

Οικονόμου: «Η ΕΛΑΣ είχε πληροφορίες για τη Νέα Φιλαδέλφεια τις οποίες δεν διαχειρίστηκε σωστά»
Photo Credits: INTIME

Τα λάθη τα αναδεικνύουμε και τα αντιμετωπίζουμε είπε ο κ. Οικονόμου λέγοντας ότι οι επτά αξιωματικοί που απομακρύνθηκαν δεν θα είναι οι μόνοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρόσωπο των ημερών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου μίλησε στην ΕΡΤ για να μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός για την οπαδική βία μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι το πρόβλημα είναι η αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών με αθλητικό υπόβαθρο λέγοντας ότι «κανένα μέτρο από μόνο του δεν μπορεί να εξαφανίσει την παραβατικότητα».

Επισημαίνοντας ότι το πρόβλημα είναι η ανάγκη αντιμετώπισης βίαιων συμπεριφορών υποστήριξε ότι απαιτείται μια ολιστική αντιμετώπιση με δράσεις σε μια σειρά από τομείς.

Τα λάθη τα αναδεικνύουμε και τα αντιμετωπίζουμε είπε ο κ. Οικονόμου λέγοντας ότι οι επτά αξιωματικοί που απομακρύνθηκαν δεν θα είναι οι μόνοι αλλά αναμένει την ΕΔΕ της Ελληνικής Αστυνομίας για την απόδοση ευθυνών.

«Αναδείξαμε την αποτυχία (σ.σ. της ΕΛ.ΑΣ.) από την πρώτη στιγμή και θα αποδώσουμε ευθύνες πολύ σύντομα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

Πηγή: newsbomb.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X