NBA: Οι Χοκς άφησαν ελεύθερο τον Βιτ Κρέιτσι

NBA: Οι Χοκς άφησαν ελεύθερο τον Βιτ Κρέιτσι
Photo Credits: INTIME

Ο Βιτ Κρέιτσι (23 χρονών, 2.02 μέτρα) είναι πλέον free agent, αφού οι Χοκς αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιο του Τσέχου γκαρντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται πλέον ο Βιτ Κρέιτσι (23 χρονών, 2.02 μέτρα), αφού οι Χοκς αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιό του, μετατρέποντάς τον σε free agent.

Ο Τσέχος combo γκαρντ επιλέχθηκε από τους Θάντερ στο Νο37 του NBA Draft 2020 (χάνοντας όλη την σεζόν επειδή προερχόταν από ρήξη χιαστού) και κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου φόρεσε την φανέλα των Θάντερ και των Χοκς.

Την σεζόν 2022/23 ο Κρέιτσι είχε 1.2 πόντους μέσο όρο σε 6 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα των Χοκς και 9 πόντους, 9.7 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής με με την φανέλα των Σκάιχοκς (θυγατρική των Χοκς) στην G-League.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X