ΑΕΚ: Ετσι το γύρισε ο Αλμέιδα στο ημίχρονο – Η ομιλία, τα 4 λάθη και τι είπε στους παίκτες για τις χαμένες ευκαιρίες

ΑΕΚ: Ετσι το γύρισε ο Αλμέιδα στο ημίχρονο – Η ομιλία, τα 4 λάθη και τι είπε στους παίκτες για τις χαμένες ευκαιρίες
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr σας αποκαλύπτει τι είπε και τι έκανε ο Ματίας Αλμέιδα χθες βράδυ στα αποδυτήρια της ΑΕΚ στο ημίχρονο και στο τέλος του ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χθες βράδυ κατάφερε να δώσει μία νότα χαράς στην «κιτρινόμαυρη» κοινωνία, μέσα στη μαυρίλα των τελευταίων ημερών.

Οι παίκτες και ο Ματίας Αλμέιδα με περίσσια περηφάνια έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλη ελληνική ομάδα. Έπαιξαν το ποδόσφαιρο που ξέρουν, γύρισαν το ματς, έφεραν ένα μεγάλο διπλό στο κλαμπ και στην χώρα και τίμησαν όπως έπρεπε τη μνήμη του Μιχάλη που δολοφονήθηκε από Κροάτες και Έλληνες ναζιστές μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί όπου το Σάββατο η ΑΕΚ ελπίζει να ξαναφέρει χαμόγελα και χαρά, κάτι που θα ήθελε πολύ και ο Μιχάλης.

Για να φτάσουμε όμως στο περήφανο διπλό μέσα στο «Μάξιμιρ» άλλαξαν πολλά στο ημίχρονο. Και το enwsi.gr σας αποκαλύπτει όλα όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στους παίκτες του, τι τους έδειξε και πως… γύρισε το παιχνίδι από το 1-0.

ΑΕΚ: Ετσι το γύρισε ο Αλμέιδα στο ημίχρονο – Η ομιλία, τα 4 λάθη και τι είπε στους παίκτες για τις χαμένες ευκαιρίες

Ο Αλμέιδα στο ημίχρονο του Ντινάμο Ζάγκρεμπ-ΑΕΚ είχε… να πει

Η αλήθεια είναι ότι ο Αργεντίνος τεχνικός της ΑΕΚ μπήκε με αρκετά παράπονα στα αποδυτήρια μετά την κακή εικόνα και το 1-0 της Ντινάμο. Είχε καταγράψει μάλιστα ήδη σε χαρτί με τους συνεργάτες του 4 σημαντικά λάθη που έκαναν οι παίκτες του και ήθελε να αλλάξουν άμεσα. Το δύο μεγάλα του ζητήματα ήταν η ένταση στα τρεξίματα και αν είχαν ισορροπία και οι αποστάσεις των γραμμών που έφερναν την Ντινάμο κοντά στο μισό γήπεδο της ΑΕΚ και έδιναν δικαιώματα στους γηπεδούχους να έχουν κατοχή και να «χτίζουν» επιθέσεις, ευτυχώς ανεπιτυχώς οι περισσότερες.

Η ατάκα του που «μέτρησε» πάντως ήταν μία και «έμεινε» στους παίκτες της Ένωσης. «Αν συνεχίσετε έτσι, θα περάσουν αυτοί…». Η απάντηση δόθηκε μετά και η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο β’ ημίχρονο όταν η ΑΕΚ άλλαξε λειτουργία και μυαλό και με τα νέα δεδομένα στο χορτάρι, έκλεισε την Ντινάμο στο δικό της μισό γήπεδο, την πίεσε και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ με τα γκολ των Τσούμπερ και Γαλανόπουλου.

Μετά το τέλος του αγώνα στο «Μάξιμιρ» πάντως, ο Αλμέιδα αφού συνεχάρη τους παίκτες του για ότι πέτυχαν εστίασε σε αυτό που θεωρούσε πιο σημαντικό από όλα. «Με ενδιαφέρει ότι τελειώσαμε το ματς έχοντας κερδίσει και με την μπάλα εκεί που πρέπει, μέσα στην περιοχή τους να φτιάχνουμε ευκαιρίες. Το μυαλό μας ήταν πως θα σκοράρουμε και άλλα γκολ. Αυτό θέλω από εσάς».

Να σημειώσουμε πάντως ότι σε όλα αυτά, όπως και τα προηγούμενα 24ωρα σε Ελλάδα και Κροατία, δεν υπήρχαν πανηγύρια και μουσική στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Λόγω πένθους και σεβασμού οι «κιτρινόμαυροι» τίμησαν με το δικό τους τρόπο τη μνήμη του Μιχάλη και κράτησαν χαμηλούς τόνους.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X