Η αντίδραση Μελισσανίδη στις ατάκες Οικονόμου για ΕΠΟ, διαιτησία και πως τον... μάζεψε ο Μητσοτάκης

Η αντίδραση Μελισσανίδη στις ατάκες Οικονόμου για ΕΠΟ, διαιτησία και πως τον... μάζεψε ο Μητσοτάκης
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αντέδρασε αμέσως μόλις ακούστηκε η «πρόταση» του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε σήμερα το παρών στην σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με την παρουσία του προέδρου της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, των Μαρινάκη – Αλαφούζου, αλλά και μελών της κυβέρνησης.

Μάλιστα μια τοποθέτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ήταν αρκετή για να φέρει την αντίδραση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ. Αφού… έλυσε τα προβλήματα με την Αστυνομία η οποία «επιτηρούσε διακριτικά» τους Κροάτες να κατεβαίνουν όλη τη χώρα και να φτάνουν ως τη Νέα Φιλαδέλφεια,  ο Γιάννης Οικονόμου προχώρησε σε μια «επαναστατική πρόταση» κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης.

Συγκεκριμένα από το πουθενά ο Οικονόμου ανέφερε σε τοποθέτησή του «να φύγει η διαιτησία από την ΕΠΟ». Μια τοποθέτηση που ξάφνιασε τους πάντες, ακόμα και τον πρόεδρο της UEFA, μιας και το θέμα της σύσκεψης με τους παράγοντες των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ της Super League και μελών της κυβέρνησης, ήταν η οπαδική βία και η αντιμετώπισή της όχι η διαιτησία.

Όπως είναι λογικό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αντέδρασε και κατόπιν ο πρωθυπουργός παρενέβη για να χαμηλώσει του τόνους λέγοντας πως ο Γιάννης Οικονόμου ήταν για λίγες ημέρες αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού και για αυτό έκανε την παραπάνω τοποθέτηση. Ωστόσο σημείωσε πως επί του παρόντος δεν είναι στο «πεδίο» του μιας και την εν λόγω θέση στην κυβέρνηση έχει πλέον ο Γιάννης Βρούτσης.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X