«Σε διαπραγματεύσεις με την Λάτσιο για Μάρκος Αντόνιο ο ΠΑΟΚ»

«Σε διαπραγματεύσεις με την Λάτσιο για Μάρκος Αντόνιο ο ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Σε διαπραγματεύσεις για τον Μάρκος Αντόνιο βρίσκονται ΠΑΟΚ και Λάτσιο σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο, ο οποίος κάνει λόγο για συζητήσεις των δύο πλευρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα διάσταση στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μάρκος Αντόνιο της Λάτσιο έδωσε ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος μέσω της ιστοσελίδας του σημείωσε ότι οι δύο πλευρές συζητούν για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι και… ψάχνεται.

Το εν λόγω δημοσίευμα, έρχεται σε… αντιπαράθεση με αυτό της «Tuttomercato» πριν από μία εβδομάδα, το οποίο τόνιζε ότι ο παίκτης δεν ήταν θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο Μάρκος Αντόνιο, παρά το νεαρό της ηλικίας του (23), έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία από την Ευρώπη, έχοντας αγωνιστεί στη Σαχτάρ από το 2019 μέχρι το 2022.

Εκεί τον είδε η ιταλική ομάδα και δαπάνησε 7.5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της, με τη χρηματιστηριακή αξία του να αγγίζει πλέον τα 8 εκατομμύρια.

Την περασμένη σεζόν, ο Αντόνιο, πραγματοποίησε 22 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λάτσιο, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X