Ρόδρι: «Θέλουμε να κατακτήσουμε πέντε ή έξι τίτλους μέσα στη σεζόν»

Ρόδρι: «Θέλουμε να κατακτήσουμε πέντε ή έξι τίτλους μέσα στη σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Ο Ρόδρι στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup, αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο που έχουν άπαντες στην Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γκολ που σημείωσε στον τελικό του Champions League: «Ελπίζω να σκοράρω κι άλλα τέτοια γκολ. Είναι κάτι το οποίο δουλεύω για να βελτιώσω σαν ποδοσφαιριστής, να σκοράρω συχνότερα. Φυσικά, κανείς δεν περιμένει από εμένα να σκοράρω τα γκολ, αλλά μπορώ και εγώ να βοηθήσω σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε μια ομάδα πολύ δυνατή στις στημένες φάσεις και παίκτες που μπορούν να σκοράρουν υπό αυτές τις συνθήκες».

Για το ιστορικό τρεμπλ και τον χαμένο τελικό του Community Shield: «Είμαστε πάντα πεινασμένοι και θέλουμε να κατακτούμε κάθε τρόπαιο που διεκδικούμε. Απογοητευτήκαμε όταν χάσαμε το Community Shield από την Άρσεναλ, γιατί θεωρούσαμε ότι μας άξιζε να νικήσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το πώς αποδώσαμε στο επόμενο ματς με την Μπέρνλι, δείχνει την πείνα που υπάρχει στην ομάδα. Αύριο έχουμε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και θα ζητήσω από τους συμπαίκτες μου να δείξουμε την ίδια θέληση».

Για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup: «Πρόκειται για έναν τελικό και οι τελικοί αποτελούν μια ευκαιρία. Το ιδανικό θα ήταν να κατακτούσαμε πέντε ή έξι τίτλους μέσα σε μία σεζόν! Κάθε τελικός είναι σημαντικός. Για εμένα, το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο, διότι ήταν το πρώτο τρόπαιο που κατέκτησα. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να το κατακτήσεις. Πάμε βήμα-βήμα. Έχουμε την ευκαιρία να ξαναβάλουμε τη Σίτι στον ευρωπαϊκό χάρτη και αυτό ακριβώς είναι που θέλουμε να κάνουμε».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X