Προκριματικά Champions League: Στα play-off η Ράκοβ του Σβάρνα, απέκλεισε τον Άρη Λεμεσού

Προκριματικά Champions League: Στα play-off η Ράκοβ του Σβάρνα, απέκλεισε τον Άρη Λεμεσού
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα του Στράτου Σβάρνα προκρίθηκε στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ράκοβ των Ελλήνων πήρε τη νίκη με 1-0 στην Κύπρο, έκανε το 2Χ2 απέναντι στον Άρη Λεμεσού και προκρίθηκε στα play-off του Champions League. Πρόκριση και για τη Μακάμπι Χάιφα.

Η Ράκοβ ολοκλήρωσε τη δουλειά στη ρεβάνς της Κύπρου απέναντι στον Άρη Λεμεσού και με τη νίκη 1-0 σφράγισε την πρόκριση στα play-off του Champions League. Με τους Σβάρνα – Παπανικολάου να ξεκινούν στο βασικό σχήμα και με «προστασία» τη νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς, οι Πολωνοί έκαναν το 2Χ2 στην Κύπρο και φτάνουν με… φόρα στα play-off. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τούντορ στο 49΄σφραγίζοντας το διπλό για την ομάδα του.

Πρόκριση πανηγύρισε και η Μακάμπι Χάιφα, η οποία επικράτησε 3-1 της Σλόβαν Μπρατισλάβας του Κυριάκου Σαββίδη και πέρασε στον επόμενο γύρο. Οι Πιερό και Σαμπά έβαλαν τις βάσεις στο πρώτο μέρος για το 2-0, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Τόλιτς, αλλά ο Νταβίντ σφράγισε τη δεύτερη νίκη των Ισραηλινών στο «ζευγάρωμα» για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X