Ολυμπιακός: Στην Αργεντινή ο Λοβέρα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Ροσάριο Σέντραλ

Ολυμπιακός: Στην Αργεντινή ο Λοβέρα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Ροσάριο Σέντραλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα ήταν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονταν από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και έτσι ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως θα επιστρέψει σε γνώριμα μέρη καθώς σύμφωνα με το «lacapital» ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Αργεντινή προκειμένου να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στη Ροσάριο Σέντραλ.

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το 2019 από την ομάδα της Λ. Αμερικής έναντι 3,3 εκατ. ευρώ αλλά δεν κατάφερε να επαληθεύσει το ταλέντο του στον Πειραιά με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός σε Ράσινγκ Κλαμπ, Ομόνοια και Ιωνικό.

Αυτή τη φορά θα φορέσει ως δανεικός της φανέλα της Ροσάριο και στη συμφωνία θα υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Αργεντινή και πλέον η ολοκλήρωση της μεταγραφής έχει μπει στην τελική ευθεία.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X