Novibet: Στο 3.65 και κόντρα σε όλους στο Ζάγκρεμπ η ΑΕΚ!

Novibet: Στο 3.65 και κόντρα σε όλους στο Ζάγκρεμπ η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα σε βαρύ κλίμα και με τον πόνο να είναι ακόμα έντονος, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία (20:00).

Ένα ματς – γιορτή χάλασε από την επιδρομή των χούλιγκαν και η ΑΕΚ θρηνεί την απώλεια του Μιχάλη Κατσουρή. Ο οπαδός της «Ένωσης» μαχαιρώθηκε στα θλιβερά επεισόδια έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και το πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League αναβλήθηκε.

Η UEFA απέφυγε να λάβει δραστικά μέτρα και οι παίκτες της ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι να αρχίσουν τη μάχη για την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης από το Ζάγκρεμπ (20:00).

Είναι ξεκάθαρο ότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ στις τάξεις του συλλόγου και ότι το σοκ από αυτά που έγιναν θα μείνει για καιρό αναλλοίωτο. Η σκληρή πραγματικότητα όμως επιτάσσει από την ΑΕΚ να παίξει ένα πολύ σημαντικό ματς και να δείξει σε όλους του μέταλλό της, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε πνευματικό επίπεδο.

Απομονώνοντας το ποδοσφαιρικό κομμάτι, είναι ξεκάθαρο ότι η «Ένωση» δεν φοβάται την Ντιναμό. Ίσα – ίσα, η ΑΕΚ που είδαμε πέρσι και στα φετινά φιλικά προετοιμασίας, όπου «διέλυσε» τις Αντβέρπ, Σαχτάρ και Τράμπζονσπορ, δεν «βλέπει» κανέναν αντίπαλο, καμία έδρα και καμία δυσκολία. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μπορεί να κυριαρχήσει στην Κροατία και το διπλό, που βρίσκεται σε απόδοση 3.65, θα την φέρει μία ανάσα από την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Μάλιστα, η νίκη της «Ένωσης» μπορεί να συνοδευτεί και με γκολ: Μετά την έλευση του Αλμέιδα, η ΑΕΚ «ζει» με ποδόσφαιρο κυριαρχίας και με ποιοτικές επιλογές σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο «Δικέφαλος» θα πιέσει από νωρίς την άμυνα της Ντιναμό και το combo bet της νίκης του με Over 1.5 γκολ βρίσκεται σε απόδοση 5.00.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X