Από ζευγάρι στα «Εγκλήματα», ζευγάρι και στη νέα σειρά του Star!

Από ζευγάρι στα «Εγκλήματα», ζευγάρι και στη νέα σειρά του Star!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την επιτυχία του «IQ 160», το Star επενδύει και πάλι στην κωμωδία, αυτή τη φορά μέσα από το σενάριο της σειράς «Στα Σύνορα».

Γέλιο, έρωτας, απρόοπτα και ένα «ανορθόδοξο» χωριό στη νέα κωμική σειρά του Star που θα κρατήσει την καλύτερη παρέα στο τηλεοπτικό κοινό τον χειμώνα που έρχεται.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της καινούργιας κωμωδίας αναμένεται να δούμε μεταξύ άλλων την Υρώ Μανέ και τον Κώστα Κόκλα. Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί θα υποδυθούν το ζευγάρι για δεύτερη φορά στην τηλεοπτική τους πορεία, αφού πριν από 24 χρόνια το είχαν επαναλάβει ως παράνομοι εραστές στα «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1.

Σε ένα χωριό, κοντά στα σύνορα, μία αξιαγάπητη γιαγιά ζει με την οικογένειά της. Η μεγάλη της εγγονή, επιστρέφει από τις σπουδές της, για να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση. Καθ’ οδόν, γνωρίζει έναν γοητευτικό αστυνομικό, ο οποίος μόλις έχει πάρει μετάθεση στο ίδιο χωριό.

Δείτε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X