Γεραπετρίτης σε Κροάτη Υπ. Εξωτερικών: «Η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει αντικειμενικά και αμερόληπτα την υπόθεση των χούλιγκανς»

Γεραπετρίτης σε Κροάτη Υπ. Εξωτερικών: «Η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει αντικειμενικά και αμερόληπτα την υπόθεση των χούλιγκανς»

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Κροατίας επικοινώνησαν χθες με αφορμή την προφυλάκιση Κροατών φιλάθλων.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κροάτης υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τη λύπη του για το χαμό του Έλληνα φιλάθλου, καταδίκασε τη συμμετοχή των Κροατών φιλάθλων στα επεισόδια και εξέφρασε την πίστη του ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα εξετάσει αντικειμενικά τα γεγονότα, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές. Όπως γνωστοποιείται επίσης, ευχαρίστησε τόσο τις ελληνικές σωφρονιστικές αρχές όσο και την ελληνική Πολιτεία για τη συνεργασία.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών μετέφερε στον Κροάτη ομόλογό του την πεποίθησή του ότι η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση αντικειμενικά, αμερόληπτα και επί τη βάσει σεβασμού των θεμελιωδών δικαιωμάτων των προφυλακισθέντων.

Πηγή: The Standard

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X