Έρχονται τα διαρκείας της ΑΕΚ – Πότε θα είναι διαθέσιμα για το κόσμο

Έρχονται τα διαρκείας της ΑΕΚ – Πότε θα είναι διαθέσιμα για το κόσμο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα βγάλει τα εισιτήρια διαρκείας της, έχοντας ολοκληρώσει το ρόστερ της

Η ΑΕΚ έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ τις, έχοντας πάρει επτά ξένους και πλέον μένει μόνο μια τελευταία πινελιά, με έναν Έλληνα. Ο Ζοάν Πλάθα θα έχει στα χέρια του ένα ρόστερ που μπορεί να δουλέψει με καλά υλικά και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας.

Είναι πολλοί φίλοι της ΑΕΚ που εδώ και καιρό ρωτάνε πότε θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια διαρκείας. Στη ομάδα, ήθελαν να μελετήσουν την ιδιάζουσα περίπτωση με την τιμωρία στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και τον τρόπο που θα πουληθούν τα διαρκείας.

Χωρίς να υπάρχουν ακόμα πολλές πληροφορίες επ’αυτού, η ΑΕΚ σκοπεύει να διαθέσει προς πώληση τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2023-24, στις 21 Αυγούστου. Τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες από την ΚΑΕ για την διαδικασία.

Μην ξεχνάμε ότι φέτος θα είναι μια ιστορική χρονιά για το κλαμπ, αφού θα γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυση του και φυσικά όλοι στην ομάδα θέλουν τον κόσμο δίπλα τους, για να ενισχύσει τις προσπάθειες του Ζοάν Πλάθα και των παικτών του.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X