Άνω κάτω ο Ολυμπιακός με Χουάνγκ: Είχε υπογράψει για 1+2 χρόνια τελικά ο Νοτιοκορεάτης!

Άνω κάτω ο Ολυμπιακός με Χουάνγκ: Είχε υπογράψει για 1+2 χρόνια τελικά ο Νοτιοκορεάτης!
Photo Credits: INTIME

Επιβεβαιώνεται από το «Φως των σπορ» ότι ο Νοτιοκορεάτης μέσος είχε υπογράψει συμβόλαιο με οψιόν επέκτασης με τον Ολυμπιακό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άνω-κάτω έκανε τους Ερυθρόλευκους ο Ινμπόμ Χουάνγκ λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Γκενκ, ζητώντας να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και μάλιστα έχει μεταβεί ήδη στην πατρίδα του. Ο διεθνής άσος ισχυρίζεται ότι το συμβόλαιο που είχε υπογράψει δεν ήταν “κλειστό” αλλά με οψιόν και ζητάει να αποχωρήσει με μία ρήτρα της τάξης των 3 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που οι Πειραιώτες τον κοστολογούν με πολύ περισσότερα χρήματα.

Σύμφωνα με το “Φως” ο Χουάνγκ πράγματι είχε υπογράψει πέρυσι για 1+2 χρόνια. “Η λογική λέει ότι για να πήγε στην Αυστρία και στη Μ.Βρετανία για την προετοιμασία και να δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα, πάει να πει ότι ενεργοποιήθηκε το +2 μετά τις 30 Ιουνίου που είχε εκπνεύσει το συμβόλαιό του”, σημειώνει το δημοσίευμα.

Τα ΜΜΕ της Νότιας Κορέας βέβαια υποστηρίζουν ότι το +2 θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί μετά τις 14 Αυγούστου και πως ο πρώτος χρόνος συμβολαίου του είχε ισχύ μέχρι σήμερα, παρότι κάτι τέτοιο δεν συνηθίζεται. Πρόκειται πάντως για μία υπόθεση που την έχουν αναλάβει πλέον οι δικηγόροι κι αναμένεται να έχει αρκετά επεισόδια, φτάνοντας πιθανότατα μέχρι τη FIFA.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X