ΑΕΚ: Κατέκτησε το τουρνουά της Επιδαύρου το τμήμα σκάκι (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Κατέκτησε το τουρνουά της Επιδαύρου το τμήμα σκάκι (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι σκακιστές της ΑΕΚ ξεχώρισαν στο τουρνουά της Αρχαίας Επιδαύρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ συμμετείχε στο 3ο Ομαδικό τουρνουά Αρχαίας Επιδαύρου.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν και φέτος στο χώρο του Hotel Cafe Plaza, παρουσία και φιλάθλων της ΑΕΚ. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν για πρώτη φορά πέντε ομάδες, με την ΑΕΚ να κατακτά το τρόπαιο.

Η «Ένωση» παρατάχθηκε με τους Καψωμενάκη, Λυκουριώτη, Αν. Φουφόπουλο, Αθ. Γρίσπο και τον οικοδεσπότη Φώτη Διδασκάλου και σημείωσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες με (κατά σειρά κατάταξης) ΣΟ Άστρους, Πειραϊκό, και τις δύο νεανικές ομάδες που παρέταξε η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου. Μάλιστα, οι σκακιστές της ομάδας Λυκουριώτης και Καψωμενάκης ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση της ατομικής κατάταξης με το απόλυτο των 8 νικών έκαστος.

ΑΕΚ: Κατέκτησε το τουρνουά της Επιδαύρου το τμήμα σκάκι (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κατέκτησε το τουρνουά της Επιδαύρου το τμήμα σκάκι (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κατέκτησε το τουρνουά της Επιδαύρου το τμήμα σκάκι (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κατέκτησε το τουρνουά της Επιδαύρου το τμήμα σκάκι (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κατέκτησε το τουρνουά της Επιδαύρου το τμήμα σκάκι (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κατέκτησε το τουρνουά της Επιδαύρου το τμήμα σκάκι (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κατέκτησε το τουρνουά της Επιδαύρου το τμήμα σκάκι (ΦΩΤΟ)

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X