Πόποβιτς σε Πάρκερ: «Αν σε προπονούσα τώρα θα ήμουν φυλακή»

Πόποβιτς σε Πάρκερ: «Αν σε προπονούσα τώρα θα ήμουν φυλακή»
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς στην ομιλία του, λίγο μετά την είσοδό του στο Hall of Fame, μίλησε για την καριέρα του, το μπάσκετ, ενώ δεν έλειψαν και οι τρομερές ατάκες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς στην ομιλία του, αμέσως μετά την είσοδό του στο Hall of Fame έδειξε εμπράκτως γιατί εκτός από τεράστιος προπονητής είναι και τεράστια προσωπικότητα.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς έζησε μια ακόμα πολύ μεγάλη στιγμή στην καριέρα του και φρόντισε να το κάνει με τρόπο εντυπωσιακό για να τη θυμούνται όλοι.

Ζήτησε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, από τους παίκτες που τον συνόδευσαν στον προθάλαμο του Hall of Fame, τους Ντέιβιντ Ρόμπινσον, Μανού Τζινόμπιλι, Τόνι Πάρκερ και Τιμ Ντάνκαν, να καθίσουν γρήγορα στις θέσεις τους και να κάνουν ησυχία.

Το ίδιο… απαίτησε και σε κάποιον από το κοινό, που επέλεξε να φωνάξει υπέρ του «Ποπ». «Δεν μπορεί να το φανταστεί κανείς. Όποιος το έχει περάσει και το έχει ζήσει, δεν μπορεί να το αντιληφθεί», είπε ο Πόποβιτς.

Και συνέχισε μιλώντας για το παρελθόν του και πόσο απίστευτη θεωρεί την παρουσία του στη σκηνή, ενώ είναι ένας τύπος… τρίτης κατηγορίας!

Ο Πόποβιτς αναφέρθηκε στον Τόνι Πάρκερ: «Αν τον προπονούσα τώρα, όπως τότε, θα φορούσα χειροπέδες. Σοβαρά, θα ήμουν στη φυλακή. Δεν είναι έτσι Τόνι;», είπε κοιτώντας τον Γάλλο. Και εκείνος κούνησε το κεφάλι του καταφατικά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X