Συναγερμός στην Ρεάλ με Μιλιτάο - Χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε με δάκρυα

Συναγερμός στην Ρεάλ με Μιλιτάο - Χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε με δάκρυα
Photo Credits: INTIME

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο Έντερ Μιλιτάο αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τον Μαδριλένων χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε με δάκρυα από τον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους ανθρώπους της Ρεάλ.

Ο Μιλιτάο θα υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις, με τον Κάρλο Αντσελότι να περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα, αφού ο 25χρονος στόπερ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της άμυνας των «Μερένχες».

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για την Ρεάλ όσον αφορά τους τραυματισμούς, αφού λίγες ημέρες πριν την έναρξη της La Liga, ο Τιμπό Κουρτουά υπέστη ρήξη χιαστών και θα αναγκαστεί να χάσει την χρονιά.

Έτσι, υπάρχει έντονη ανησυχία και για τον Έντερ Μιλιτάο, αφού ο κίνδυνος να χάσει ο Κάρλο Αντσελότι δύο σημαντικά γρανάζια της αμυντικής γραμμής του είναι πλέον ορατός!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X