Μάγκας ΟΦΗ, έδειξε τα δόντια του στη Φιορεντίνα (1-1) μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι»

Μάγκας ΟΦΗ, έδειξε τα δόντια του στη Φιορεντίνα (1-1) μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι»
Photo Credits: INTIME

O ΟΦΗ κέρδισε τις εντυπώσεις κόντρα στη φιναλίστ του Europa Conference League, Φιορεντίνα, φεύγοντας με το 1-1 από το «Αρτέμιο Φράνκι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΟΦΗ στάθηκε πολύ καλά στο Αρτέμιο Φράνκι κόντρα στην ισχυρή Φιορεντίνα, αντιμετωπίζοντας το τελευταίο του φιλικό πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος σαν επίσημο και φεύγοντας με την ισοπαλία με σκορ 1-1, με σκόρερ τον Φελίπε στο 89’.

Πολύ καλός παρουσιάστηκε στην πρόβα τζενεράλε του πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με την περσυνή φιναλίστ του UEFA Europa Conference League, Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι.

O Βάλντας Νταμπράουσκας ξεκίνησε τον ΟΦΗ με τον Μανδά κάτω από τα δοκάρια, και με τριάδα στην άμυνα, με τους Λαμπρόπουλο, Καρώ και Βούρο να ξεκινούν. Αριστερό μπακ ξεκίνησε ο Τοράρινσον και δεξιά ο Λάρσον, με τους Γαγιέγος, Μεγιάδο στην μεσαία γραμμή, και τον Μπάκιτς να βρίσκεται μπροστά τους. Στην επίθεση βρέθηκε ο Τοράλ με τον Ντίκο σε πιο προωθημένο ρόλο. Η ενδεκάδα μάλιστα ήταν μία άτυπη πρόβα για την πρεμιέρα με τον Άρη, τόσο σε σχήμα όσο και σε πρόσωπα.

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι φτάνοντας μία ανάσα από το 0-1 με το κάθετο σουτ του Ντίκο που πέρασε λίγο άουτ, μετά την όμορφη πάσα του Μπάκιτς.

Στο 15’ και στο 18’ η Φιορεντίνα είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Μαντράγορα να εκτελεί φάουλ και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, αλλά και με τον Μπρέκαλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ωραία μπαλιά του Μποναβεντούρα και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Μανδά. Στο 22’ ο Τερατσιάνο μπλόκαρε την κεφαλιά του Ντίκο, ενώ στο 35’ οι Βιόλα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Σοτίλ να βρίσκει τον Κοκόριν και τον Ρώσο να πλασάρει εύστοχα τον Μανδά από κοντά.

Παρότι πήγε στα αποδυτήρια με το εις βάρος του 1-0, ο ΟΦΗ στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας εξαιρετική παρουσία στην άμυνα, και καταφέρνοντας να δημιουργήσει και καλές στιγμές στην επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγότερες, με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 57’ με τον Κοκόριν να δοκιμάζει το σουτ και την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 65’ ο Νταμπράουσκας ξεκίνησε τις αλλαγές, πραγματοποιώντας αρκετές δοκιμές. Το… ανακάτεμα της τράπουλας από τον «Ντάμπρα» έφερε και καλές στιγμές για τον ΟΦΗ στη συνέχεια, που απείλησε στο 66’ με το σουτ του Μοσκέρα, αλλά και στο 72’ με το δοκάρι του Φελίπε.

Στο 89’ ο ΟΦΗ πήρε αυτό που άξιζε, με τον Λουίζ Φελίπε να σκοράρει εξ επαφής και να κάνει το 1-1, μετά από την πάσα του Μοσκέρα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X