ΑΕΚ: Στις 8-10 Σεπτεμβρίου το τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»

ΑΕΚ: Στις 8-10 Σεπτεμβρίου το τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα διοργανώσει φέτος για 4η χρονιά το τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» το διάστημα 8-10 Σεπτεμβρίου στο «Γ. Κασιμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες να αναχωρήσει για την Βόρεια Μακεδονία όπου το διάστημα 16-19 Αυγούστου θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Στρούγκα.

Αυτά θα είναι και τα πρώτα φιλικά της ομάδας του Αλέξη Αλβανού μετά την έναρξη της προετοιμασίας καθώς μέχρι τώρα το πρόγραμμα περιλάμβανε μόνο προπονήσεις σε γυμναστήριο αλλά και στο γήπεδο. Η ομάδα διανύει την 3η εβδομάδα δουλειάς και από την Τετάρτη θα βρίσκεται στα Σκόπια όπου θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες.

Μετά την επιστροφή της η «Ένωση» θα δώσει λίγα ακόμα προπονητικά φιλικά ενώ η πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα είναι το τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης». Η ΑΕΚ διοργανώνει για 4η φορά το τουρνουά στη μνήμη του πατέρα του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Σταμάτη Παπασταμάτη και οι αγώνες φέτος θα διεξαχθούν το τριήμερο 8-10 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης». Ακόμα ωστόσο δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση.

Να θυμίσουμε πως μια εβδομάδα αργότερα 16-17 Σεπτεμβρίου η ΟΧΕ σκέφτεται να διοργανώσει το Σούπερ Καπ ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον Κυπελλούχο Ολυμπιακό. Η ομοσπονδία χάντμπολ δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την έδρα και την ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο μεγάλος αγώνας με τον οποίον και ανοίγει η αυλαία της σεζόν.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X