Η απόλυτη υποκρισία της UEFA - Από το 2016 ο Τσέφεριν είχε αναφερθεί στον χουλιγκανισμό στην Κροατία και δεν έκανε τίποτα!

Η απόλυτη υποκρισία της UEFA - Από το 2016 ο Τσέφεριν είχε αναφερθεί στον χουλιγκανισμό στην Κροατία και δεν έκανε τίποτα!
Photo Credits: INTIME

Τι είχε συμβεί το 2016 στην Κροατία με τον νέο τότε πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η UEFA σφυρίζει αδιάφορη στη δολοφονία του Μιχάλη από Κροάτες χούλιγκανς στην Αθήνα. Μια συνάντηση για τα μάτια του κόσμου την Τετάρτη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μιας που θα είναι εδώ για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και… όλα καλά. Κάποτε ο Τσέφεριν προειδοποιούσε με σκληρές κυρώσεις το σεσημασμένο κροατικό ποδόσφαιρο αν δεν κόψει τον χουλιγκανισμό από τις ρίζες του.

Συγκεκριμένα, το 2016 ένα χρόνο αφότου ανέλβε πρόεδρος της UEFA πήγε στην Κροατία και μετέφερε ότι κινδυνεύει με δραστικές κυρώσεις για τον χουλιγκανισμό, τον οποίο χαρακτήρισε βασικό πρόβλημα. «Δυστυχώς, το κροατικό ποδόσφαιρο δεν είναι γνωστό μόνο για τους εξαιρετικούς παίκτες, αλλά και για ορισμένα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν», δήλωσε τότε.

«Ένα από αυτά είναι το πρόβλημα με τους οπαδούς, τα επεισόδια, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε δραστικές κυρώσεις», είπε. «Προειδοποίησα τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον Ντάβορ Σούκερ ότι … υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για τις αυστηρότερες κυρώσεις», είπε χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. Τώρα ακόμα… περιμένουμε τις κυρώσεις για του δολοφόνους Κροάτες του οποίους υποθάλπτει η UEFA.

Η Κροατία έχει υποστεί μια σειρά κυρώσεων από τη FIFA και την UEFA για ανυπότακτους οπαδούς που είναι γνωστοί για τη ρίψη φωτοβολίδων σε αγώνες, τη φωνή φασιστικών συνθημάτων και την επίδειξη φιλοναζιστικών συμβόλων. Η UEFA αφαίρεσε έναν βαθμό από την Κροατία αφού οι οπαδοί της ζωγράφισαν μια σβάστικα στον αγωνιστικό χώρο στο Σπλιτ πριν από τον προκριματικό αγώνα με την Ιταλία τον Ιούνιο του 2015.

Ο αγώνας της Κροατίας για το Euro 2016 με την Τσεχική Δημοκρατία στη Γαλλία τον Ιούνιο χρειάστηκε να διακοπεί για λίγο λόγω ρίψης φωτοβολίδων.

Οι Κροάτες είναι από τους πιο σεσημασμένους οπαδούς στην Ευρώπη. Για τη δολοφονία του Μιχάλη όμως η UEFA ακόμα δεν έχει πάρει θέση!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X