Στοίχημα: Η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει και το Betone είναι εδώ

Στοίχημα: Η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει και το Betone είναι εδώ

Το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο επιστρέφει! Σέντρα στην Πρέμιερ Λιγκ και τα προγνωστικά στα αγγλικά γήπεδα από το Betone

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο επιστρέφει! Σέντρα στην Πρέμιερ Λιγκ και τα προγνωστικά στα αγγλικά γήπεδα από το Betone.

Άρσεναλ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Commynituy Shield στα πέναλτι επί της Σίτι. Έχει υψηλές βλέψεις την φετινή σεζόν και θέλει το πρωτάθλημα, το οποίο άγγιξε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει πέρυσι. Έκανε σπουδαίες κινήσεις με Ράις, Τίμπερ και Χάβερτς. Από την άλλη η Νότιγχαμ στοχεύει εκ νέο στην παραμονή. Φέτος δεν ξόδεψε τα περσινά χρήματα, φέρεται και να χρωστά. Δύσκολη η φετινή σεζόν.

Στοιχηματική εκτίμηση: Ξεκάθαρο φαβορί η Άρσεναλ. Θα πάμε με combo. Θα πάρουμε τον 1 και το Over 2,5 σε αποδόσεις άνω του 1.55. Κοιτάμε και σε ειδικά στοιχήματα. Θα πατήσει πολύ περιοχή. Αξίζει το 3.15 του πέναλτι.

Μπόρνμουθ – Γουέστ Χαμ

Επίσημο ντεμπούτο για τον Άντονι Ιραόλα στον πάγκο της Μπόνμουθ που και φέτος στοχεύει στην παραμονή. Μεταγραφικά δεν είχε σημαντικές αποχωρήσεις, ενώ πρόσθεσε στο ρόστερ της παίκτες που έχουν ανερχόμενο άστρο. Από την άλλη η Γουέστ Χαμ παρουσίασε πέρυσι δύο πρόσωπα. «Τραγωδία» εντός συνόρων, τρόπαιο μετά από 43 χρόνια εκτός με την κατάκτηση του Conference League. Είναι ένα θέμα ποιος θα καλύψει το κενό του leader, Ράις που πήγε στην Άρσεναλ. Είναι ένα ερωτηματικό στη φετινή Πρέμιερσιπ.
Στοιχηματική εκτίμηση: Ισορροπία στο σετ… Οι μπουκ δεν βλέπουν ξεκάθαρο φαβορί. Το G/G σ’ αυτές τις αποδόσεις έχει το ενδιαφέρον, ενώ αν συνδυαστεί με το Over 2,5 δελεάζει.

Μπράιτον – Λούτον

Την περσινή σεζόν οι «γλάροι» έκαναν την υπέρβαση. Η ομάδα του Ντε Τζέρμπι που διαδέχθηκε τον Πότερ, έπαιξε ωραία μπάλα και εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Σίγουρα οι αποχωρήσεις των Κόλγουιλ, ΜακΆλιστερ και Καϊσέδο είναι σημαντικές, αλλά η Μπράιτον έκανε και καλές κινήσεις, ενώ έχει στο ρόστερ της καλούς παίκτες. Η Λούτον ζει τον… μύθο της. Μετά από μία δεκαετία απουσίας παίζοντας στις μικρές κατηγορίες, επέστρεψε στην Πρέμιερ. Έκανε κάποιες κινήσεις, αλλά αναμφίβολα το ρόστερ της δεν είναι για πολλά.
Στοιχηματική εκτίμηση: Χωρίς πολλά λόγια τα πάντα εξαρτώνται από την Μπράιτον. Αν οι γηπεδούχοι είναι καλά, τότε δεν σπάει ο άσσος που μπορεί να συνδυαστεί και με το Over 2,5.

Έβερτον – Φούλαμ

Πέρυσι η Έβερτον για 2η σερί σεζόν τη γλίτωσε την τελευταία στιγμή. Και φέτος, όμως, η ομάδα του Σον Ντάις δεν εκπέμπει αισιόδοξα μηνύματα. Η πολιτική που ακολούθησε στις μεταγραφές, δεν δίνει το δικαίωμα στους οπαδούς της να αισιοδοξούν. Από την άλλη, η Φούλαμ τα κατάφερε. Έμεινε με στιλ στην κατηγορία και αυτό το πιστώνεται ο Μάρκο Σίλβα. Τι θα κάνει φέτος; Είναι ένα ερώτημα, το ρόστερ της δεν έχει πολλές αλλαγές, αλλά σίγουρα έχει ταβάνι.
Στοιχηματική εκτίμηση: Είναι κλασικό no bet ματς από πλευράς τελικού σημείου. Βάσει λειτουργίας των δύο ομάδων και αν θέλουμε να ασχοληθούμε με τα γκολ, το ασιατικό Over 2,25 έχει λογική και μία απόδοση που τραβάει… Για όσους δεν έχον ψαχτεί είναι εκεί στο 1.80.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας

Οι «λεπίδες» επιστρέφουν στην Πρέμιερ έπειτα από τρία χρόνια απουσίας.  Με τον Πολ Χεγκινγκμπότομ στα ηνία από το Νοέμβριο του 2021, είχαν συνέπεια στο παιχνίδι τους. Φέτος, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Λιγοστές οι μεταγραφικές προσθήκες, αντιθέτως έχασαν έναν εκ των περσινών αρχισκόρερ, πούλησαν τον Εντιαγέ (17 εκ.) στη Μαρσέιγ. Λογικό, λοιπόν, να θεωρούνται φαβορί για τον υποβιβασμό. Από την άλλη, η Πάλας είναι ομάδα για τα μεσαία πατώματα. Δεν θα κινδυνεύσει ούτε κοιτάει ψηλά. Μετρημένες οι μεταγραφικές κινήσεις, ως αντι-Ζαχά αποκτήθηκε ο Φράνσα (Φλαμένγκο – 20 εκ.), ως αντί-Μιλιβόγεβιτς υπέγραψε ελεύθερος ο Λέρμα (Μπόρνμουθ). Ανερχόμενοι αστέρες οι Ολίσε, Έζε, Γκουέι.
Στοιχηματική εκτίμηση: Σίγουρα οι γηπεδούχοι θα έχουν τον ενθουσιασμό της επιστροφής στην Πρέμιερ. Από την άλλη η Πάλας είναι πιο δεμένη. Κοιτάμε προς τα δεξιά. Μας αρέσει ο διπλασιασμός του Χ2 και Over 1,5.

Νιούκαστλ – Άστον Βίλα

Με πρωτεργάτη τον Χάου στον πάγκο κατάφερε πέρυσι να τερματίσει στην τετράδα. Έτσι επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από 11 χρόνια και μετά από 20 στο Τσου Λου. Με την πάμπλουτη διοίκηση που διαθέτει, συνεχίζει να γεμίζει το ρόστερ με στοχευμένες… πινελιές, ουσίας. Νέα πρόσωπα οι Τονάλι (μέσος, Μίλαν) και Μπαρνς (εξτρέμ, Λέστερ), αμφότεροι προορίζονται για το αρχικό σχήμα, ενώ δεν απώλεσε σημαντικό ποδοσφαιριστή. Από την άλλη, η Βίλα με τον Έμερι στον πάγκο ανέβηκε επίπεδο και φέτος η λογική λέει πως θα είναι ξανά σταθερή. Κράτησε τον βασικό κορμό και προέβη σε τρεις σημαντικές προσθήκες. Πρόκειται για τους Πάου Τόρες (στόπερ, Βιγιαρεάλ), Ντιαμπί (εξτρέμ, Λεβερκούζεν) και Τίλεμανς (μέσος, Λέστερ). Ουσιαστικά δεν έχασε κομβικό ποδοσφαιριστή, αποχώρησαν οι Γιανγκ (ακραίος αμυντικός), Νακάμπα (μέσος), Μοράες (φορ), όλοι τους είχαν εναλλακτικό ρόλο με τον Έμερι.
Στοιχηματική εκτίμηση: Λογικό το σετ και ο φαβοριτισμός της Νιούκαστλ. Αλλά στην Πρέμιερ σε τέτοιες ομάδες να πάμε με 1 στο 1.75 δεν το κάνουμε. Προτιμότερο να κοιτάξουμε προς τα γκολ. To Over 2,5 έχει λογική, όπως και το G/G σ’ αυτές τις αποδόσεις, διότι η Βίλα είναι καλή στο τρανζίσιον.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X