Ο αποχαιρετισμός του Κέιν σε Τότεναμ και φιλάθλους (VIDEO)

Ο αποχαιρετισμός του Κέιν σε Τότεναμ και φιλάθλους (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από 20 χρόνια στην Τότεναμ, ο Χάρι Κέιν είπε το δύσκολο αντίο στην ομάδα του Λονδίνου.

«Δύσκολο να περιγράψω με λόγια πώς να πω αντίο σε έναν σύλλογο και οπαδούς που έχουν κάνει τόσα πολλά για μένα στην καριέρα μου. Πάντα θα είστε στην καρδιά μου. Ευχαριστώ Τότεναμ, σας ευχαριστώ οπαδοί της Τότεναμ», ανέφερε.

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας βρίσκεται από χθες στο Μόναχο, πέρασε ιατρικές από εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την Μπάγερν

Η Μπάγερν θα πληρώσει 100 εκατομμύρια ευρώ ενώ υπάρχει συμφωνία για επιπλέον 20 εκατομμύρια. Ο κορυφαίος επιθετικός θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και αναμένεται να κερδίζει πάνω από 25 εκατομμύρια τον χρόνο.

Ο 30άχρονος Κέιν είναι ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία της Μπάγερν αλλά και της Bundesliga.

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός αναχώρησε χθες μαζί με τη σύζυγό του Κέιτι από το Στάνστεντ (κοντά στο Λονδίνο) και το Cessna 560XL Citation XLS+ προσγειώθηκε (20.07) στο αεροδρόμιο Oberpfaffenhofen (30 χιλιόμετρα δυτικά του Μονάχου).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X