Μέισον Γκρίνγουντ: Η Γιουνάιτεντ καθυστερεί την απόφαση για το μέλλον του για να συζητήσει με την ομάδα γυναικών

Μέισον Γκρίνγουντ: Η Γιουνάιτεντ καθυστερεί την απόφαση για το μέλλον του για να συζητήσει με την ομάδα γυναικών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανακοίνωση σχετικά με το μέλλον του Μέισον Γκρίνγουντ έχει καθυστερήσει ώστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει την ευκαιρία να συζητήσει την απόφαση με τις παίκτριες του συλλόγου που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.

Την ίδια στιγμή το γκρουπ οπαδών «Female Fans Against Greenwood’s Return», εξέδωσε μια ανακοίνωση στο twitter, λέγοντας ότι ο σύλλογος θα «νομιμοποιήσει» και θα «κανονικοποιήσει» τη σεξουαλική επίθεση και την ενδοοικογενειακή κακοποίηση εάν επέτρεπε στον 21χρονο να επιστρέψει στο ρόστερ. Μάλιστα το εν λόγω γκρουπ υποστηρικτριών σχεδιάζει και μια σχετική διαμαρτυρία στον πρώτο αγώνα της Γιουνάιτεντ στην Premier League εναντίον της Γουλβς, στο «Ολντ Τράφορντ» τη Δευτέρα (14/08).

«Σήμερα, εμείς οι γυναίκες οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απαιτούμε από τον σύλλογο να τηρήσει το καθήκον της φροντίδας προς τις γυναίκες οπαδούς και τους υπαλλήλους τους και να επιδείξει μια προσέγγιση μηδενικής ανοχής απέναντι σε πράξεις βίας κατά των γυναικών, αρνούμενη να φέρει πίσω τον Μέισον Γκρίνγουντ. στην ομάδα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη θέση τους.

Θυμίζουμε ότι ο Γκρίνγουντ κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού, έλεγχο και καταναγκαστική συμπεριφορά και επίθεση τον Οκτώβριο του 2022, αλλά η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος (CPS) απέσυρε τις κατηγορίες τρεις μήνες αργότερα μετά την απόσυρση βασικών μαρτύρων.

Η ομάδα ξεκίνησε τη δικής της εσωτερική έρευνα, η οποία είναι πλέον κοντά στην ολοκλήρωση.

Η Μέρι Ερπς, Έλα Τουν και Κέιτι Ζάλεμ βρίσκονται στην Αυστραλία με την εθνική Αγγλίας και η Γιουνάιτεντ θέλει να ακούσει τα σχόλιά τους πριν προχωρήσει στην ανακοίνωση, αν και η συμβολή τους δεν θα επηρεάσει τη συνολική απόφαση του συλλόγου για το μέλλον του Γκρίνγουντ. Την τελική απόφαση θα την πάρει αποκλειστικά ο Ρίτσαρντ Άρνολντ, ο διευθύνων σύμβουλος, με βάση πληροφορίες που του έδωσε η ομάδα από την έρευνα.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι περίπου έναν μήνα αφότου το CPS απέσυρε τις κατηγορίες, ορισμένα μέλη της γυναικείας ομάδας αντιτάθηκαν στην επιστροφή του Γκρίνγουντ. Η γυναικεία ομάδα μοιράζεται το προπονητικό συγκρότημα Carrington του συλλόγου με τους άνδρες ομολόγους της.

Ο σύλλογος θα μιλήσει επίσης με χορηγούς και οπαδούς πριν κοινοποιήσει το αποτέλεσμα της έρευνας, αν και και πάλι, τα σχόλιά τους δεν θα επηρεάσουν την απόφαση του Άρνολντ για το αν ο Γκρίνγουντ θα παίξει ξανά στη Γιουνάιτεντ. Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, αναφέρθηκε ότι τρεις επιλογές ήταν στο τραπέζι – η ακύρωση του συμβολαίου του, η επαναφορά του στην πρώτη ομάδα ή ο δανεισμός του σε άλλη.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X