Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον Μιχάλη της (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον Μιχάλη της (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με κίτρινα λουλούδια στα χέρια τον αποχαιρετούν οι φίλοι της ΑΕΚ - Δείτε φωτογραφίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο «αντίο» λένε αυτή την ώρα η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, που δολοφονήθηκε μετά από επίθεση χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

Με κίτρινα λουλούδια στα χέρια οι φίλοι της ΑΕΚ αποχαιρετούν τον 29χρονο Μιχάλη στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα. Το φέρετρο ήταν στολισμένο με κίτρινα τριαντάφυλλα και ένα κασκόλ της ΑΕΚ που γράφει Original.

Δείτε εικόνες:

Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον Μιχάλη της (ΦΩΤΟ - VIDEO) Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον Μιχάλη της (ΦΩΤΟ - VIDEO) Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον Μιχάλη της (ΦΩΤΟ - VIDEO) Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον Μιχάλη της (ΦΩΤΟ - VIDEO) Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον Μιχάλη της (ΦΩΤΟ - VIDEO) Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον Μιχάλη της (ΦΩΤΟ - VIDEO) Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον Μιχάλη της (ΦΩΤΟ - VIDEO) Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον Μιχάλη της (ΦΩΤΟ - VIDEO) Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον Μιχάλη της (ΦΩΤΟ - VIDEO) Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον Μιχάλη της (ΦΩΤΟ - VIDEO) Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον Μιχάλη της (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Παράλληλα, ο δήμος Ελευσίνας έκανε γνωστό πως μέχρι την τέλεση της κηδείας του Μιχάλη Κατσουρή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη…».

Η επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη

Στο μήνυμά της, η οικογένεια του Μιχάλη ανέφερε: «Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X