Ο Τσέφεριν θα ενημερώσει τον Μπαλτάκο για τη συζήτησή του με τον Μητσοτάκη

Ο Τσέφεριν θα ενημερώσει τον Μπαλτάκο για τη συζήτησή του με τον Μητσοτάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως ο Αλεξάντερ Τσέφεριν θα έχει επικοινωνία με τον Τάκη Μπαλτάκο μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για τις 16 Αυγούστου προγραμματίστηκε συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, πρωθυπουργού της χώρας, με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν προέδρου της UEFA, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει σύσκεψη των δύο με τους αρμόδιους υπουργούς όπου και έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Οπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα ενημερώσει τον ομόλογό του στην Ελληνική για τα όσα θα συζητηθούν. «Ο πρόεδρος της UEFA κ. Aleksander Čeferin ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο για την κατ’ ιδίαν συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023. Συμφωνήθηκε ότι μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος της UEFA θα ενημερώσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ για τα όσα θα συζητηθούν σε αυτήν», ανέφερε σχετικά.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X