Ο Μπόνο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Κουρτουά στη Ρεάλ

Ο Μπόνο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Κουρτουά στη Ρεάλ
Photo Credits: INTIME

Ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Τιμπό Κουρτουά υποχρεώνει τη Ρεάλ Μαδρίτης να αποκτήσει τερματοφύλακα και ο Γιασίν Μπόνο εμφανίζεται ως η βασική επιλογή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άπαντες στους Μαδριλένους είναι ακόμα… παγωμένοι με τα νέα για τον Βέλγο τερματοφύλακα, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στην προπόνηση της Πέμπτης, θα υποβληθεί σε επέμβαση και αναμένεται να χάσει όλη τη σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως η Ρεάλ θα πρέπει να προχωρήσει σε απόκτηση τερματοφύλακα, καθώς ο αναπληρωματικός Αντρέι Λούνιν δεν θα… αναβαθμιστεί σε βασικό, με ονόματα μεταγραφικών στόχων να γράφονται ήδη στον ισπανικό Τύπο.

Όπως γράφεται, λοιπόν, στη χώρα της Ιβηρικής το πρώτο όνομα στη λίστα των ανθρώπων της «βασίλισσας» είναι αυτό του Μπόνο, καθώς θεωρείται πως ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Αναφέρεται πως ο Κάρλο Αντσελότι έχει εκφράσει απόλυτα θετική γνώμη για τον 32χρονο Μαροκινό πορτιέρο και πια πρέπει να γίνουν οι συζητήσεις με τη Σεβίλλη, με δεδομένο ότι ο Μόνο έχει συμβόλαιο ως το 2025.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X