Το μήνυμα του Αραούχο στον Πάλμα για τον πανηγυρισμό αφιερωμένο στον Μιχάλη (ΦΩΤΟ)

Το μήνυμα του Αραούχο στον Πάλμα για τον πανηγυρισμό αφιερωμένο στον Μιχάλη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η στυγερή δολοφονία του Μιχάλη από ορδές ακροδεξιών εγκληματιών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει συγκλονίσει την Ελλάδα και το ευρωπαϊκό ποδόσαφαιρο. Σήμερα αγωνίζονται τρεις ελληνικές ομάδες στα προκριματικά του Europa και του Conference League.

Στο Χαριλάου οι οπαδοί του Άρη έχουν αναρτήσει πανό για τον αδικοχαμένο Μιχάλη, αλλά και εναντίον των ακροδεξιών οπαδών στους οποίους ανήκουν αυτοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τα «αδέρφια» τους της Ντινάμο Κιέβου.

Δείτε ΕΔΩ τον πανηγυρισμό του Πάλμα.

Μάλιστα, όταν ο Λουίς Πάλμα σκόραρε εναντίον των Ουκρανών κάνοντας το 1-0 έτρεξε στον πάγκο και σήκωσε μια κίτρινη φανέλα με το όνομα του Μιχάλη και τον αριθμό 29, την ηλικία του. Έδειξε με το χέρι του τον ουρανό και ο νεαρός Ουρουγουανός έστειλε έτσι το δικό του μήνυμα.

Σε ανάρτησή του, ο Σέρχιο Αραούχο έγραψε «έχεις τον σεβασμό μου» στον Λούις Πάλμα για την κίνησή του. Ο Αραούχο έχει διδάξει με το ήθος του τα ελληνικά γήπεδα, ειδικά στην υπόθεση του Άλκη.

Δείτε την ανάρτηση του Αραούχο:

Το μήνυμα του Αραούχο στον Πάλμα για τον πανηγυρισμό αφιερωμένο στον Μιχάλη (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X