Τσατάλης: «Στη Νέα Φιλαδέλφεια υπήρχε ένας στρατός βαρβάρων εγκληματιών και κόσμος αμέριμνος»

Τσατάλης: «Στη Νέα Φιλαδέλφεια υπήρχε ένας στρατός βαρβάρων εγκληματιών και κόσμος αμέριμνος»
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη για τα τελευταία βίντεο από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα ένα ντοκουμέντο τελειώνουν την προπαγάνδα περί «ραντεβού οπαδών» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Βίντεο που δημοσιοποίησε το Mega δείχνει ορδές Κροατών δολοφόνων μαζί με Έλληνες οπαδούς να πηγαίνουν έτοιμοι να σκοτώσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που οικογένειες με παιδιά περνούσαν το βράδυ τους.

Στο βίντεο, που έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας στις 23.08 το βράδυ, φαίνεται ένα πλήθος ανθρώπων, φιλάθλων της ΑΕΚ, να τρέχει πανικόβλητο, προκειμένου να γλιτώσει από τη μανία των Κροατών χούλιγκαν που χτυπούσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους.

Πολλοί από τους χούλιγκαν, που κυνηγούν το πλήθος, κρατούν και πετούν φωτοβολίδες. Λίγα λεπτά μετά από αυτές τις εικόνες, ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής πέφτει νεκρός στο περίπτερο μπροστά στο εκκλησάκι.

Ο Τάσος Τσατάλης σε ανάρτησή του αναφέρει πως «Υπήρχε ένας στρατός βαρβάρων εγκληματιών επιδρομέων, οπλισμένοι σαν αστακοί με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και κόσμος αμέριμνος, άοπλοι, χωρίς κουκούλες, που προσπαθούσαν να προστατευθούν».

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη

Πριν λίγη ώρα στο δελτίο ειδήσεων καναλιού που δεν είναι φιλικά προσκείμενο στην ΑΕΚ, είδαμε ένα αποκαλυπτικό βίντεο που τελειώνει μια και καλή αυτή τη χυδαία προσπάθεια των τελευταίων 24ωρων που κορυφώθηκε σήμερα για να παρουσιαστεί ο Μιχάλης ως θύμα μιας προγραμματισμένης μάχης ανάμεσα σε δύο «στρατούς».

Υπήρχε ένας στρατός βαρβάρων εγκληματιών επιδρομέων, οπλισμένοι σαν αστακοί με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και κόσμος αμέριμνος, άοπλοι, χωρίς κουκούλες, που προσπαθούσαν να προστατευθούν.

Το τόνιζαν μάλιστα με έμφαση και οι παρουσιαστές του δελτίου. Να δούμε πως και πόσο θα συνεχίσουν την χυδαιοτητα κάποιοι και μετά από αυτό.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X