Βούρος: «Η πόλη μας δεν δέχεται τη λάσπη πως τάχα στις όμορφες πλατείες της στήνονται ραντεβού θανάτου από οπαδούς» (ΦΩΤΟ)

Βούρος: «Η πόλη μας δεν δέχεται τη λάσπη πως τάχα στις όμορφες πλατείες της στήνονται ραντεβού θανάτου από οπαδούς» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Βούρος απάντησε σε όλους όσοι υπαινίσσονται ή υποστηρίζουν πως στη Νέα Φιλαδέλφεια υπήρξε «ραντεβού θανάτου» ανάμεσα σε οπαδούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους όσοι υπαινίσσονται ή υποστηρίζουν πως στη Νέα Φιλαδέλφεια υπήρξε «ραντεβού» οπαδών έστειλε με ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος.

«Η πόλη μας δεν δέχεται και δεν πρόκειται να δεχθεί τη λάσπη πως τάχα στις όμορφες πλατείες της στήνονται ραντεβού θανάτου από οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Βούρος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Βούρου:

«Η πόλη μας φιλοξενεί το ομορφότερο γήπεδο ποδοσφαίρου του κόσμου.

Η πόλη μας έχει τον τρόπο να μετατρέπει σε γιορτή το κάθε παιχνίδι που παίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές που αγωνιστικού χώρου.

Η πόλη μας είναι γνωστή για τον φιλήσυχο χαρακτήρα της και τον φιλόξενο πληθυσμό της.

Η πόλη μας με ένα δημοκρατικό παρελθόν περίπου 100 ετών από την ίδρυσή της έχει μάθει να δέχεται κάθε διαφορετική άποψη όπως ορίζει το Σύνταγμα της χώρας.

Η πόλη μας δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει άντρο ατόμων που κινούνται μεταξύ περιθωρίου και παρανομίας.

Η πόλη μας συνεργάζεται με τους αρμόδιους φορείς για την διατήρηση της ήρεμης καθημερινότητας των δημοτών και την ακύρωση της όποιας διασάλευσης προκύψει από παραβατικά στοιχεία αναλαμβάνοντας το μέρος της ευθύνης που της αναλογεί. Πάντως όχι αυτό της πρόληψης και της καταστολής.

Η πόλη μας δεν δέχεται και δεν πρόκειται να δεχθεί τη λάσπη πως τάχα στις όμορφες πλατείες της στήνονται ραντεβού θανάτου από οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων.

Η πόλη μας θα στήσει τείχος φτιαγμένο από τα οστά των προσφύγων προγόνων μας έτσι ώστε να είναι απροσπέλαστη στις ορέξεις των νεοναζί και φασιστών που ορέγονται μέρες βαμμένες με αίμα.

Η πόλη της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας δεν θα γίνει πεδίο μάχης όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι “παράγοντες”να διακόψουν την εξελισσόμενη πορεία της».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X