Το «Sky Sports» κάνει λόγο για… ανατροπή: «Πιο κοντά στο να μείνει στην Τότεναμ ο Κέιν»

Το «Sky Sports» κάνει λόγο για… ανατροπή: «Πιο κοντά στο να μείνει στην Τότεναμ ο Κέιν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σίριαλ… Χάρι Κέιν δεν λέει να ολοκληρωθεί! Παρότι νωρίτερα, τόσο από τη Γερμανία όσο και από την Αγγλία, γινόταν λόγος για οριστικοποίησης της μεταγραφής του Βρετανού στράικερ από την Τότεναμ στην Μπάγερν Μονάχου, έρχεται τώρα το «Sky Sports» να ανατρέψει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω αγγλικό Μέσο αναφέρει πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο έμπειρος στράικερ είναι πολύ πιο κοντά από το να παραμείνει στην Τότεναμ παρά να πάρει μεταγραφή στους Βαυαρούς.
Ο Κέιν εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες διστακτικός και γι’ αυτό νωρίτερα η «Athletic» ανέφερε πως απομένει η τελική απάντηση του 30χρονου φορ.

Αποδέχτηκε την πρόταση της Μπάγερν Μονάχου για Κέιν η Τότεναμ!

Μπάγερν Μονάχου και Τότεναμ ήρθαν σε συμφωνία αναφορικά με την παραχώρηση του Χάρι Κέιν, όπως αναφέρει σημερινό (10/08) ρεπορτάζ του «Athletic», επικαλούμενο πληροφορίες από την Γερμανία.

Η τελευταία πρόταση, ύψους άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ από πλευράς Βαυαρών, έγινε εν τέλει αποδεκτή από τα «σπιρούνια» χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα να εξαρτάται πλέον από τον Άγγλο διεθνή σέντερ φορ το αν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X