Συνεχίζει τα... ψώνια από Αγγλία η Μπάγερν: Μετά τον Χάρι Κέιν πάει και για τον Κέπα!

Συνεχίζει τα... ψώνια από Αγγλία η Μπάγερν: Μετά τον Χάρι Κέιν πάει και για τον Κέπα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πολλαπλά μεταγραφικά «μέτωπα» κινείται τις τελευταίες ώρες η Μπάγερν Μονάχου για την ενίσχυσή της σε όλες τις θέσεις ενόψει για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Με τον Χάρι Κέιν να πλησιάζει όλο και περισσότερο στην Βαυαρία, καθώς η Τότεναμ αποδέχθηκε την πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Άγγλου φορ, οι πρωταθλητές Γερμανίας θέλουν να καλύψουν και το «κενό» που άφησε η αποχώρηση του Ζόμερ.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Μπάγερν έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Κέπα Αριζαμπαλάγκα με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

O 28χρονος Ισπανός γκολκίπερ αποκτήθηκε από τους «μπλε» το καλοκαίρι του 2018 με το ποσό ρεκόρ των 80 εκατομμυρίων ευρώ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, μετρώντας σε αυτή την πενταετία 163 εμφανίσεις κάτω από τα λονδρέζικα γκολπόστ.

Η μεταγραφή του κίπερ Ρόμπερτ Σάντσες που προορίζεται για βασικός, φαίνεται πως οδήγησε τον Κέπα στην απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση της Μπάγερν και να συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X