Μπάγεβιτς: «Σοκαρισμένος, νιώθω σαν να μου κάρφωσαν ένα μαχαίρι»

Μπάγεβιτς: «Σοκαρισμένος, νιώθω σαν να μου κάρφωσαν ένα μαχαίρι»
Photo Credits: INTIME

Ο θρύλος της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, σχολίασε τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σωστή χαρακτηρίζει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την απόφαση να αναβληθεί το ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μετά τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, από Κροάτες και Έλληνες δολοφόνους, με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να δηλώνει σοκαρισμένος από το τραγικό συμβάν.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα Sportske novosti, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε: «Είμαι λυπημένος, σοκαρισμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος μπορεί να χάσει τη ζωή του με τέτοιο τρόπο. Ξέρω το μέρος, όπου συνέβη το θλιβερό γεγονός, υπάρχουν πάντα φίλοι της ΑΕΚ εκεί, ειδικά νεαρής ηλικίας γύρω από το γήπεδο. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν άνθρωπο να πεθαίνει μπροστά από το γήπεδό του. Νιώθω λες και κάποιος μου κάρφωσε ένα μαχαίρι, είναι τρομερό».

Για την απόφαση της UEFA να αναβάλλει το ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, είπε πως «έπρεπε να αναβληθεί, καθώς κανένας δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια στο γήπεδο. Το παιχνίδι δεν θα τέλειωνε αν άρχιζε, η αναβολή ήταν η μόνη λύση. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει, σε τέτοιες συνθήκες το ποδόσφαιρο δεν είναι προτεραιότητα.

Είναι μια μεγάλη σφαλιάρα στο ποδόσφαιρο. Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Λυπάμαι απερίγραπτα για τον νεκρό, τους γονείς του. Η απόφαση της αναβολής είναι σωστή, η ανθρώπινη ζωή και η θλίψη όσων έχασαν τον αγαπημένο τους με τέτοιο τρομερό τρόπο, πρέπει να γίνει σεβαστή».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X