Ντιέγκο Σιμεόνε: «Δεν δίστασα στιγμή, είμαι χαρούμενος στην Ατλέτικο Μαδρίτης»

Ντιέγκο Σιμεόνε: «Δεν δίστασα στιγμή, είμαι χαρούμενος στην Ατλέτικο Μαδρίτης»
Photo Credits: INTIME

Την προοπτική να εργαστεί στη Σαουδική Αραβία, μετά από πρόταση που δέχθηκε από ομάδα της χώρας, απέρριψε κατηγορηματικά ο Ντιέγκο Σιμεόνε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανένα δισταγμό να απορρίψει πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας δεν είχε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα «Marca».

Μάλιστα, ο Αργεντινός τεχνικός που συμπληρώνει 12 χρόνια στη μαδριλένικη ομάδα, τόνισε πως είναι χαρούμενος στους «ροχιμπλάνκος», παρά τις δελεαστικές προσφορές που έχει δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στον σύλλογο.

«Αν με έκανε να το σκεφτώ η προσφορά από τη Σαουδική Αραβία; Όχι, η αλήθεια είναι πως είμαι αρκετά χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν δίστασα με την προσφορά της Σαουδικής Αραβία, ακόμη και αν την αυξήσουν. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την τωρινή μου ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σιμεόνε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X