Με τις πλάτες της UEFA η Ντινάμο κουνάει και το δάχτυλο!

Με τις πλάτες της UEFA η Ντινάμο κουνάει και το δάχτυλο!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για τη στάση της ομάδας του Ζάγκρεμπ η οποία έβγαλε ανακοίνωση εμετό και την ΑΕΚ που παλεύει και αυτό το ...έργο ΜΟΝΗ της...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να διαχειριστούμε την κατάσταση που βιώνουμε, θαρρώ δε πως δεν θα το πετύχουμε ποτέ, δεν θα τα καταφέρουμε. Η απώλεια του Μιχάλη είναι τέτοια και ο τρόπος με τον οποίο έγινε, η επιδρομή αυτή των δολοφόνων με τους φίλους τους από την Ελλάδα, στο χώρο που αποτελεί το μέρος γιορτής και παρουσίας των οικογενειών, φίλων και μικρών παιδιών. Είναι μέρες που ειλικρινά σας το γράφω προσπαθώ, πολύ δύσκολα είναι η αλήθεια, να διαχειριστώ όλο αυτό που έχει συμβεί. Ο πόνος είναι τέτοιος για την απώλεια ενός αδερφού μας που ειλικρινά εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, να μη το ζήσει ποτέ κανείς ξανά, εννοείται ανεξάρτητα από την ομάδα που αγαπάει.

Όλες αυτές τις ώρες προσπαθούμε να κρατήσουμε χαμηλά την ένταση που νιώθουμε κι εμείς μέσα μας. Ειδικά κάποιοι από όλους εμάς που έχουμε μια παραπάνω γνώση για το οπαδικό κίνημα και αντιλαμβανόμαστε τις ισορροπίες και τη δυσκολία του να το πράξεις αυτό. Οφείλουμε να διατηρήσουμε χαμηλά τους τόνους, να ησυχάσουμε και να ηρεμήσουμε τα πνεύματα, να επιχειρήσουμε να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία όλων, να μη ρίξουμε λάδι στη φωτιά. Το προσπαθούμε με μεγάλη δυσκολία αφού οι άλλοι πράττουν το αντίθετο και προκαλούν σε βαθμό τέτοιο που φτάνεις στα όριά σου και ευτυχώς εκεί επικρατεί η σκέψη να μην προκληθεί τίποτα που να απογειώσει το μισός και να μην εκδηλωθεί η οργή!

Παρακαλώ μέσα (και) από αυτό το κείμενο να μπούμε όλοι στη διαδικασία αυτής της σκέψης, την προσπάθεια να μαλακώσουμε την απίθανη και απόλυτα δικαιολογημένη οργή! Να μην επιτρέψουμε η βία να φέρει βία και ως αποτέλεσμα νέα θύματα. Το κάνω άλλη μια φορά και θα συνεχίσω ακόμη κι αν τα όριά μου τα έχω ξεπεράσει με όσα έχω δει, διαβάσει και ακούσει. Η σκοπιμότητα του βιασμού της αλήθειας με προκαλεί καθημερινά αλλά αντιλαμβάνομαι τη κρισιμότητα της κατάστασης! Ελπίζω, εύχομαι αλλά δεν ελπίζω να συνετιστούν εκείνοι που πρέπει, επιβάλλεται να το πράξουν, αλλά δεν αισιοδοξώ και δεν ποντάρω στον άνθρωπο και δη του χώρου μου.

Θα ζήσουμε με την ευθύνη που μας αναλογεί!

Αυτό που δεν γίνεται όμως να δικαιολογήσω, το οποίο αδυνατώ να καταλάβω και με εξοργίζει, είναι όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου, από την UEFA και φυσικά από την λατρεμένη της ομάδα όπως επιβεβαιώθηκε πλέον, την Ντινάμο Ζάγκρεμπ! Η αλητεία ξεπέρασε τα όρια, η πολιτική τους προάγει απόλυτα την βία, ζητούν και επιδιώκουν νέο αίμα να χυθεί, δεν τους νοιάζει κάνεις μας, απαξιώνουν την ανθρώπινη ζωή, φτάνουν στο σημείο να αναδεικνύουν ως κάτι το αναμενόμενο μια δολοφονία. Το μόνο που τους απασχολεί είναι να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο να δικαιολογεί τη δολοφονία και να μη προκύπτει πρόβλημα στα έσοδα τους και στις σχέσεις τους με τις ομάδες και τους χορηγούς, τη στήριξη όταν χρειαστεί σε εκλογές και πάει… γράφοντας!

Με τις πλάτες της UEFA η Ντινάμο Ζάγκρεμπ έφτασε στο σημείο να κουνάει επιδεικτικά το… δάχτυλο στην ΑΕΚ. Έβγαλαν εμετική ανακοίνωση και πέρασαν στην επίθεση τη στιγμή που γνώριζαν τα πάντα και απλά μετατόπισαν την ευθύνη. Βγήκε ο ίδιος πρωθυπουργός της χώρας τους να ζητήσει συγνώμη στον Έλληνα ομόλογό του και στη χώρα, όμως αυτοί είχαν το θράσος να πουν απλά ότι δεν έχουν ευθύνη. Η αλητεία με τις πλάτες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στο αποκορύφωμα και με έναν δολοφονημένο από τα παλικάρια τους τα φασισταριά και τους Έλληνες συνεργάτες τους. Ασέβεια και στον νεκρό και η UEFA απλά να τους το επιτρέπει, βασικά να τους το δίνει στο πιάτο, την ελληνική Κυβέρνηση να κοιμάται και σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην ασχολείται.

Με τις πλάτες της UEFA η Ντινάμο κουνάει και το δάχτυλο!

Έχουν αφήσει μόνη την ΑΕΚ να παλεύει για το αυτονόητο. Τα Μέσα ανάλογα με τους σκοπούς που εξυπηρετούν αναδεικνύουν την αλητεία της UEFA, 24 ώρες μετά το θέμα πέφτει με την δολοφονία του Μιχάλη, πούλησε όσο πούλησε για αυτούς, άρχισαν να μιλάνε για ραντεβού και εξυπηρετούν σκοπούς. Δεν τους απασχολεί τίποτα πέρα από το όφελος που θα έχουν εκείνοι και τα αφεντικά τους. Δεν αντιλαμβάνονται τι έρχεται και δίνουν τροφή στο θεριό! Όλοι θα έπρεπε να είχαν ένα και μόνο θέμα, να αξιώνουν ότι αυτονόητο απαιτεί η ΑΕΚ και επιβάλλει η κατάσταση που ζούμε, αλλά πού; Αυτή είναι η Ελλάδα, η χώρα της πουστιάς, όπως ανέφερε ένα τραγούδι από την μπάντα Αντίδραση…

Όπως και να χει ο Μιχάλης έφυγε και εμείς που ήμασταν εκεί, στης Φιλαδέλφειας τα μέρη, θα ζήσουμε με το βάρος της ευθύνης που μας αναλογεί, διότι δεν ήμασταν εκεί και αφήσαμε να συμβεί!

Υγ: Αλήθεια μπορεί κανείς να σκεφτεί πόσο δύσκολο είναι το έργο της ΑΕΚ αγωνιστικά για το πρώτο ματς στην Κροατία και το Ζάγκρεμπ; Πόσο πιο δύσκολο είναι να διοργάνωσει με ασφάλεια τη διεξαγωγή της ρεβάνς στις 19 Αυγούστου; Υπάρχει κανείς που έστω το σκέφτεται; Είναι προφανές πως δεν ασχολείται κανείς. Όταν έρθει η ώρα μωρέ θα δούμε. Δεν τους απασχολεί και δεν μπορούν καν να υποθέσουν έστω πόσο δύσκολο είναι αυτό που έρχεται για την ΑΕΚ και όλους μας…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X