Μαύρος: «Nα σταματήσει αυτό το κακό γιατί θα ερημώσουν τα γήπεδα»

Μαύρος: «Nα σταματήσει αυτό το κακό γιατί θα ερημώσουν τα γήπεδα»
Photo Credits: INTIME

Για τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών με τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ και την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο, μίλησε στην ΕΡΤ ο Θωμάς Μαύρος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών με τη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ και στην κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο παλαίμαχος διεθνής παίκτης της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Κατ’ αρχήν τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη. Γιατί είναι πολύ δύσκολες οι ώρες που περνάνε οι άνθρωποι και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί τους. Από κει και έπειτα η χαρά που είχαμε για να δούμε την ομάδα μας στο πρώτο της παιχνίδι στην Ευρώπη, μεταβλήθηκε σε θλίψη. Γιατί αυτό το γεγονός που έγινε στο γήπεδο με το χαμό του Μιχάλη ήταν αδιανόητο και βεβαίως γέμισε θλίψη όλη την οικογένεια της ΑΕΚ».

Απαντώντας σε ερώτημα για το αν τον πονάει όταν ακούει να συνδέεται όλο αυτό με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, όταν άνθρωποι οι οποίοι οργανωμένοι, στρατευμένοι, μαχαιροβγάλτες με μια φασιστική συμπεριφορά και τρόπο ζωής λειτουργούν και κατεβαίνουν, όχι προφανώς για να παρακολουθήσουν κάποιο παιχνίδι, να χαρούν το άθλημα, αλλά για να δημιουργήσουν πρόβλημα, επεισόδια, ακόμη και για να διαπράξουν φονικό έκτακτο, ο κ. Μαύρος ανέφερε: «Αυτά τα στοιχεία δεν πρέπει να υπήρχαν ποτέ στο χώρο του ποδοσφαίρου, γιατί το ποδόσφαιρο δεν απευθύνεται σε αυτούς. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά, είναι υγεία, είναι ένα ξέδωμα των ανθρώπων από τις δουλειές τους την εβδομάδα, να πάνε στα γήπεδα, να ξεχάσουν τα προβλήματά τους και να χαρούν το ωραιότερο άθλημα που είναι το ποδόσφαιρο».

Σε ερώτηση για το πως μπορεί να σταματήσει αυτό το κακό, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σχολίασε πως: «Οπωσδήποτε πρέπει να σταματήσει γιατί σε λίγο δεν θα πηγαίνει στα γήπεδα. Θα φοβάται και έτσι θα ερημώσουν τα γήπεδα και το ποδόσφαιρο δεν θα έχει την αίγλη που έχει και πρέπει να έχει. Αυτό τώρα είναι θέμα όλων των φορέων, κυβέρνησης, αθλητικών φορέων, υπουργείων, ΠΑΕ, ΕΠΟ, όλοι οι πάντες και τα πάντα. Ακόμα και εμείς αν μπορούμε να βοηθήσουμε προς την απομάκρυνση αυτών των στοιχείων, ώστε να πηγαίνει ο ήσυχος φίλαθλος να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα και να χαίρεται το ποδόσφαιρο».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X