Ντράπηκε και η ντροπή με τον βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλο: «Δεν μπορεί να ζητάτε την παραίτηση του υπουργού για κάθε επιχειρησιακό λάθος της ΕΛ.ΑΣ.»

Ντράπηκε και η ντροπή με τον βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλο: «Δεν μπορεί να ζητάτε την παραίτηση του υπουργού για κάθε επιχειρησιακό λάθος της ΕΛ.ΑΣ.»
Photo Credits: INTIME

Ντράπηκε και η ντροπή με τον βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλο και τα όσα είπε για το φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ. που στοίχισε τη ζωή στον Μιχάλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία προσπαθεί να συνέλθει από τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή από Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν που εκμεταλλεύτηκαν την ανικανότητα της ΕΛ.ΑΣ., ο βουλευτής Ηλείας, Ανδρέας Νικολακόπουλος μιλά για επιχειρησιακό λάθος, τονίζοντας πως δεν είναι δυνατόν να ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Τα όσα τραγικά λάθη έγιναν εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με την έλευση, τα επεισόδια που προκάλεσαν οι Κροάτες χούλιγκαν και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη δεν είναι αρκετά για τον Ανδρέα Νικολακόπουλο ώστε να ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ την παραίτηση του Γιάννη Οικονόμου.

Την ώρα που όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζητούν την παραίτηση του Γιάννη Οικονόμου μετά το φιάσκο της Αστυνομίας σε σχέση με την έλευση των ακροδεξιών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδηγήσαν στον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη, ο Ανδρέας Νικολακόπουλος μιλά για επιχειρησιακό λάθος, τονίζοντας πως δεν είναι δυνατόν να ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ζητάει την παραίτηση του υπουργού για κάθε επιχειρησιακό λάθος της ΕΛ.ΑΣ. και για κάθε ανθρωποκτονία η οποία γίνεται στη χώρα. Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα είχαμε αλλαγή υπουργών συχνά. Εγκλήματα συμβαίνουν είναι ένα πανευρωπαϊκό ζήτημα, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε», είπε ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας. Ναι χωρίς ίχνος ντροπής ο εν λόγω βουλευτής είπε αυτό το πράγμα. Άραγε θα είχε τέτοια άνεση να έλεγε κάτι τέτοιο στους γονείς του Μιχάλη;

Ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ τον ρώτησε «πού αλλού συνέβη κάτι αντίστοιχο», με τον κ. Νικολακόπουλο να απαντά: «Παντού, σε όλη την Ευρώπη».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X