Διακοπές στην Ελλάδα ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Διακοπές στην Ελλάδα ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης
Photo Credits: INTIME

O νούμερο 2 στην UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης κάνει διακοπές στην Ελλάδα, την ώρα που ο κόσμος περιμένει δικαιοσύνη για τη δολοφονία του Μιχάλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που όλος ο κόσμος περιμένει δικαιοσύνη από την UEFA για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια και αναμένει τιμωρία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο νούμερο 2 της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης κάνει διακοπές στην Ελλάδα σαν μην συμβαίνει τίποτα.

Το «greek summer» απολαμβάνει ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης… Ναι, ο στενότερος συνεργάτης του πρόεδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο, σαν να μην τρέχει κάστανο… Δεν λέμε ο άνθρωπος να μην κάνει διακοπές… Αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη ώρα.

Δεν γίνεται ο Θεοδωρίδης, ο νούμερο 2 της UEFA να λιάζεται την ώρα που ο κόσμος περιμένει το αυτονόητο. Περιμένει δικαιοσύνη για τον αδικοχαμένο Μιχάλη που άφησε την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο έπειτα από τη δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκανς και των Ελλήνων συνεργών τους, όπως, άλλωστε, ανέφερε ξεκάθαρα στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.

Δεν γίνεται ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης να απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι και οι άλλοι να ψάχνουν τους ενόχους.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X