Τσάβι για Νεϊμάρ: «Θα δούμε τι θα γίνει»

Τσάβι για Νεϊμάρ: «Θα δούμε τι θα γίνει»
Photo Credits: INTIME

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Νεϊμάρ φέρνει η σχετική τοποθέτηση του Τσάβι, καθώς ο προπονητής της Μπαρτσελόνα φαίνεται να... ανοίγει την πόρτα των Καταλανών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διάσημος επιθετικός ξεκαθάρισε στην διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν ότι θέλει να φύγει άμεσα από τους πρωταθλητές Γαλλίας, την ώρα που υπάρχουν προτάσεις από την Σαουδική Αραβία και ειδικότερα από την Αλ Χιλάλ.

Παράλληλα, την περασμένη Κυριακή στο Κατάρ, ο δημοσιογράφος Μαμπχούτ Αλ Μάρι αποκάλυψε μια μικρή «βόμβα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι ο Νεϊμάρ θα ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα τις επόμενες ημέρες.

«Κοιτάξτε, εκτιμώ τον Νεϊμάρ ως άνθρωπο, ως παίκτη, ως φίλο. Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά δεν είναι στα σχέδιά μας», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Ισπανός προπονητής, όμως εχθές (8/8) και λίγο μετά τον αγώνα με την Τότεναμ για το τρόπαιο «Gamper», άλλαξε… γραμμή, αφήνοντας πιθανό κάθε ενδεχόμενο:

«Νεϊμάρ; Δεν μπορώ να προχωρήσω. Πέρυσι μίλησα για παίκτη άλλης ομάδας και θύμωσαν. Θα δούμε λοιπόν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X