Μαρθελίνο: «Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι γιορτή - Δεν πρέπει να μετράνε νεκρούς και τραυματίες»

Μαρθελίνο: «Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι γιορτή - Δεν πρέπει να μετράνε νεκρούς και τραυματίες»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Μαρθελίνο για τον άδικο χαμό του οπαδού της ΑΕΚ και το ματς με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Μαρθελίνο, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα για την δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρθελίνο Τοράλ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό:

«Είμαστε μία ομάδα η οποία χτίζεται ακόμη. Ακόμη δεν έχουν πετύχει πλήρως το παιχνίδι που θέλουμε. Επιθυμούμε αύριο να δώσουμε το 100% και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τα όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια:

«Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι γιορτή. Δεν πρέπει να μετράνε νεκρούς και τραυματίες. Όλοι πρέπει να κάνουν το παν για να εκλείψουν τέτοια φαινόμενα. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την οικογένεια του θύματος».

Για την τακτική και όχι μόνο ετοιμότητα της ομάδας:

«Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να επιταχύνουμε την προσαρμογή μας. Κι εγώ και οι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούμε. Με την Λεβερκούζεν ήταν απαιτητικό φιλικό. Είμαστε αισιόδοξοι για αύριο. Είμαστε εκεί που θέλουμε που βρισκόμαστε».

Για το αν νιώθει πίεση:

«Προτού υπογράψω ήξερα τις συνθήκες που αντιμετώπιζα, οπότε δεν με ενοχλεί. Ο στόχος μου είναι πάντα να κερδίζουμε. Δεν θεωρώ πως το γεγονός πως πρέπει πάντα κερδίζουμε αποτελεί επιπρόσθετη πίεση για μένα».

Για τον Αρίτ που γύρισε από τον σοβαρό τραυματισμό του:

«Ξέραμε πως όταν γυρίσει θα είναι στο ίδιο επίπεδο. Τώρα θέλουμε να τον εντάξουμε σιγά σιγά, ώστε να φτάσει με ασφάλεια στο επίπεδο των συμπαικτών του και μετά να αρχίζει να μας δίνει όλα εκείνα που μας προσέφερε πριν τραυματιστεί».

Για την επιλογή του Ζιγκό ως αρχηγού και την αυριανή ενδεκάδα:

«Δεν το επέλεξα εγώ, αλλά οι συμπαίκτες του. Ξέρουμε την ποιότητα και το επίπεδό του. Δεν μπορώ να μιλήσω για πρόσωπα για το βασικό σχήμα στο αυριανό ματς».

Για το γεγονός πως είχαν μόλις μία εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό:

«Ναι είχαμε μόλις μια εβδομάδα για να γνωρίσουμε τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που οι νέοι παίκτες προσαρμόζονται γρήγορα και εύκολα. Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι για αύριο»

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X