Πειρατές του Ονείρου: «Η υποκρίτρια UEFA αποφάσισε να χαϊδέψει τους Κροάτες»

Πειρατές του Ονείρου: «Η υποκρίτρια UEFA αποφάσισε να χαϊδέψει τους Κροάτες»
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατές του Ονείρου σχολίασαν την απόφαση της UEFA να μην αποβάλει τους Κροάτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέση μετά την δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν πήραν οι Πειρατές του Ονείρου!

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειρατών του Ονείρου: «Η υποκρίτρια ΟΥΕΦΑ μετά το πρωτοφανές έγκλημα των ναζιδο.κροατών και των εγχώριων δωσίλογων συνεργατών τους, που συγκλόνισε την ποδοσφαιρική ανθρωπότητα, αποφάσισε κάτι ντροπιαστικά ημίμετρα (βλ. αναβολές του παιχνιδιού) που επί της ουσίας αποτελούν χάδι στα ρεμάλια της ομάδας των φονιάδων Ζάγκρεμπ, ΑΝΤΙ να πράξει το δίκαιο και το αυτονόητο που θα ήταν αυτό που ζητήσαμε στην πρώτη ανακοίνωσή μας, δηλαδή:

Άμεσο Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Μ Ο μηδενισμό της φασιστο-Ζάγκρεμπ και ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ της Α.Ε.Κ στον επόμενο γύρο του C.L. (βλ. Ε Δ Ω ! )

Δεν μπορεί με ΝΕΚΡΟ να αναγγέλουν… ανύπαρκτες “ποινές”, είναι ακραία προσβολή στη μνήμη του Μιχάλη και σε ολόκληρο το λαό της Α.Ε.Κ. Οι φαιδροί ιθύνοντες της ΟΥΕΦΑ, ανάμεσά τους και ο… «Έλληνας» Θεοδωρίδης είναι έκθετοι και υπόλογοι σε ολόκληρη τη φίλαθλη κοινή γνώμη. Αν έχουν τη στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθούν εδώ και τώρα, καθώς είναι ανάξιοι των ευθυνών που υποτίθεται ότι ανέλαβαν σε τόσο υψηλά πόστα. Κοιτάξτε ψηλά δεν βρέχει, ο κόσμος της Α.Ε.Κ είναι και συνάμα κάθε υγιής φίλαθλος που πτύουν το άθλιο σύστημά σας που απαξιώνει και ευτελίζει την ανθρώπινη ζωή.

ΥΓ1. Αμείλικτη τιμωρία στους θρασύδειλους φονιάδες και τους συνεργούς τους.

ΥΓ2. Κουράγιο, δύναμη στη μητέρα και όλο το περιβάλλον του αδικοχαμένου συνοπαδού μας.

ΥΓ3. Το αίμα κυλάει δικαίωση ζητάει».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X