Δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Επικοινωνία Μητσοτάκη με τον Κροάτη Πρωθυπουργό

Δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Επικοινωνία Μητσοτάκη με τον Κροάτη Πρωθυπουργό
Photo Credits: INTIME

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Κροάτη Πρωθυπουργό Αντρέι Πλένκοβιτς που καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κροατική κυβέρνηση έσπευσε να καταδικάσει τη δολοφονική επίθεση που έλαβε χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ υπήρξε και επικοινωνία του Κροάτη πρωθυπουργού, Αντρέι Πλένκοβιτς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πρώτο θέμα και στον κροατικό Τύπο τα όσα συνέβησαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας, με την επιδρομή των 150 οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τη δολοφονία ενός 29χρονου οπαδού της Ένωσης.

Επίσημη θέση πήρε και η ίδια η κροατική κυβέρνηση, που ενημερώνει μάλιστα για την επικοινωνία που είχε ο πρωθυπουργός της χώρας, Αντρέι Πλένκοβιτς με τον Έλληνα ομόλογό του, Κυριάκο Μητσοτάκη, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του και καταδικάζοντας τις σκηνές βίας.

«Αυτού του είδους οι συμπεριφορές των φιλάθλων είναι αντίθετη με τον αθλητισμό που προάγει το δίκαιο παιχνίδι, την ανεκτικότητα και τον σεβασμό στους αθλητές. Αντί να διεξαχθεί ένας προκριματικός αγώνας για το Champions League, μετξαύ της πρωταθλήτριας Κροατίας, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της ΑΕΚ, είδαμε φρικτές εικόνες στην Αθήνα όπου κάποιοι οπαδοί έβλαψαν το κροατικό ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα εμποδίζουν όλους τους άλλους οπαδούς που θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες των ομάδων της Κροατίας και της εθνικής σε μία αξιοπρεπή και πολιτισμένη ατμόσφαιρα.

Αναμένουμε να διερευνηθούν όλα τα περιστατικά και να επιβληθούν κυρώσεις στους υπευθύνους των επεισοδίων, τον θάνατο και τον τραυματισμό οπαδών. Σε συνεχή επικοινωνία με τις ελληνικές αρχές βρίσκεται η Πρεσβεία της Κροατία΅στην Αθήνα για τους 80 κρατούμενους Κροάτες πολίτες», αναφέρεται στην ανακοίνωση της κροατικής κυβέρνησης.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X