Βούρος: «Πριν ήταν ο Άλκης στη Θεσσαλονίκη, σήμερα ο Μιχάλης στη Νέα Φιλαδέλφεια - Η βία δεν έχει θέση στην πόλη μας»

Βούρος: «Πριν ήταν ο Άλκης στη Θεσσαλονίκη, σήμερα ο Μιχάλης στη Νέα Φιλαδέλφεια - Η βία δεν έχει θέση στην πόλη μας»
Photo Credits: INTIME

Ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος εξέφρασε τον αποτροπιασμό και τη θλίψη του για τη δολοφονία του Μιχάλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή έξω από την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» εξέφρασε με δήλωσή του ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.

«Η βία δεν έχει θέση στην πόλη μας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βούρος.

Όλη η δήλωση:

«Θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό και τη βαθύτατη θλίψη μου, για την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, του φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. Η δολοφονία του Μιχάλη δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία εγκληματική πράξη που βυθίζει στο πένθος την πόλη μας. Που βυθίζει στο πένθος την κοινωνία μας. Θέλω να μεταφέρω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, τόσο από πλευράς της διοίκησης του Δήμου και των δημοτικών συμβούλων, των παρατάξεων, αλλά και των εργαζομένων του Δήμου μας. Πριν μερικούς μήνες ήταν ο Άλκης στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα ο Μιχάλης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων είναι μονόδρομος. Η βία δεν έχει θέση στην πόλη μας».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X