Υπουργείο Εσωτερικών Κροατίας: «Είχαμε ενημερώσει εγκαίρως τις ελληνικές αρχές για τους οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Υπουργείο Εσωτερικών Κροατίας: «Είχαμε ενημερώσει εγκαίρως τις ελληνικές αρχές για τους οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ»
Photo Credits: INTIME

Οι χούλιγκανς έφτασαν στην Ελλάδα χωρισμένοι σε μικρές ομάδες και φρόντισαν να μην εμφανιστούν ταυτόχρονα όλοι μαζί στα σύνορα με την Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κροατικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα πηγές από το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας μεταδίδουν ότι οι κροατικές αρχές είχαν ενημερώσει εγκαίρως την ελληνική αστυνομία για την ομάδα των χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που ξεκίνησαν για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την πηγή από το υπουργείο που επικαλείται η ιστοσελίδα Jutarnji αναφέρεται ότι «η αστυνομία μας έστειλε εγκαίρως όλα τα στοιχεία μέσω της Europol και της Interpol σχετικά με τις πληροφορίες που ήταν διαθέσιμες για την επιχείρηση των χούλιγκαν που βρίσκονταν στα σύνορα», ενώ σημειώνεται ότι «δεν υπήρχε νομική βάση για να κρατήσουν στην Κροατία τους φαν της Ντιναμό που κατευθύνονταν στην Αθήνα».

Η ίδια πηγή σημείωσε επίσης ότι οι χούλιγκαν έφτασαν στην Ελλάδα χωρισμένοι σε μικρές ομάδες και ότι φρόντισαν ώστε να μην εμφανιστούν ταυτόχρονα όλοι μαζί στα σύνορα με την Ελλάδα.

«Παρ’ όλα αυτά τους εντοπίσαμε, αλλά δεν υπήρχε κανένας λόγος για να τους απαγορεύσουμε να φύγουν από τη χώρα», αναφέρει η πηγή και τονίζει όμως ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ενημερώσουν την ΕΛ.ΑΣ. ώστε να προετοιμαστούν εγκαίρως για τυχόν επεισόδια.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X